Tervetuloa Luoviin

Silmäkulmia kutittelevalla kevätauringolla on ihana ja kiusallinen tapa paljastaa pölyt nurkista. Luovissa kevätpuhuri puhalteli nettisivuston puolella. Edessäsi oleva sivusto aukaistiin tänään 2. maaliskuuta, juuri kevään hakuajan kynnyksellä. Sivuston nurkat, otsikoiden aluset ja tiedostokomerot puunattiin kuntoon, jotta hakijoiden olisi hyvä ja vaivaton tätäkin kautta meillä vierailla.

Sivuston tekemiseen on sisältynyt paljon käyttäjätiedon keräämistä ja loppumetreillä vielä roppakaupalla testaamista, mistä erityiskiitos Luovin omille opiskelijoille. Sivuston tavoitteeksi asetettiin, että se olisi selkeä, tiedon löytyminen olisi helppoa ja käynnistä jäisi luovimainen fiilis, mikä tarkoittaa tunnetta luovuudesta, uudistajuudesta, osaamisesta, välittämisestä ja vielä ilon pilkahdus silmäkulmaan. Anna rohkeasti palautetta, miten olemme siinä onnistuneet.

Opetuksen ja oppimisympäristöjen muutos ja paljon puhuttu digiloikka näkyy oppilaitosmaailmassa monellakin tapaa. Niihin suhteutettuna nettisivun julkaiseminen on pikkuhypähdys niiden isompien harppausten rannalla, joiden tekemiseen tarvittaisiin melkein jo ne seitsemän peninkulman saappaat ja runsaasti uuteen katsomisen uskallusta. Luovin arvoihin kuuluva uudistajuus ohjaa meitä miettimään uudenlaisia näkökulmia ja kehittämään tehtäväkenttänämme olevaa ammatillista erityisopetusta. Tätä kehitystä pääset seuraamaan esimerkiksi tämän Luovimalla-blogin kautta, jossa luovilaisten opiskelijoiden ja työntekijöiden sanoin ja kuvin pääset kurkistamaan, mitä teemme, mitä tavoittelemme ja miten maailman näemme.

Verkossa meidät löydät myös Instagrammista, Facebookista ja Twitteristä. Toivottavasti pääset tutustumaan Luoviin joskus myös ihan paikanpäälle, jollekin 24 paikkakunnastamme. Tervetuloa!

Susanna Kangas
Viestintäjohtaja

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.