#Amisosaajauudistuu Instagram -kilpailu

Oulun alueen ammatilliset koulutuksenjärjestäjät esittäytyvät Ouluhallissa 10.-11.10.2018 WORK 2018 -messujen osastolla 51 Amis uudistuu.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan. Voit myös osallistua tietopeliin ja Instagram -kilpailuun!

Kuvaa itsesi messuosastolla ja voita elokuvalippu

Osallistu kilpailuun julkaisemalla Instagram-päivitys #amisosaajauudistuu-tunnistetta käyttäen julkisella Instagram-tilillä. Kilpailuaika on 10.-11.10.2018. Amis osaa ja uudistuu -tiimi arpoo osallistujien joukosta neljälle henkilölle elokuvalipun. Ilmoitamme voittajille yksityisellä Instagram-viestillä.

KILPAILUN SÄÄNNÖT

Järjestäjä

Oulun seudun koulutuskuntayhtymä/Oulun seudun ammattiopisto, OSAO, PL 213, 90101 OULU

 

Osallistumiskelpoisuus

Kilpailuun voivat osallistua kaikki paitsi kilpailun järjestäjät.

 

Kilpailuaika

Kilpailuaika on 10.-11.10.2018.

 

Kilpailuun osallistuminen

Kuvaa itsesi Amis uudistuu messuosastolla ja osallistu kilpailuun julkaisemalla Instagram-päivitys #amisosaajauudistuu-tunnistetta käyttäen julkisella Instagram-tilillä.

 

Kilpailusta pois sulkeminen

Järjestäjä pitää oikeuden poissulkea osallistujan, esimerkiksi asiattomien kuvien johdosta. Henkilö voi osallistua kilpailuun vain yhdellä kuvalla.

 

Palkinnot ja niiden jako

Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan neljä elokuvalippua. Kilpailun voittajat arvotaan hashtagilla merkittyjen kuvien joukosta. Voittajat julistetaan 12.10.2018.

 

Palkinnon luovutus

Palkintojen voittajille ilmoitetaan voitosta Instagram-tilin kautta. Palkinnon voi noutaa OSAO Ovi hakijapalveluista tai se voidaan postittaa voittajan antamaan osoitteeseen.

 

Järjestäjän vastuu

Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

 

Palkinnon vaihtaminen

Palkinto on tavarapalkinto eikä sitä vaihdeta rahaan. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.