Pohjoisen Suomen oppimisen tuen päivät

Seuraavat Pohjoisen Suomen oppimisen tuen päivät järjestetään 17.-18.11.2017 Ammattiopisto Luovin Oulun yksikössä (os. Nahkatehtaankatu 3).

Sisältö

Kasvun, oppimisen, koulunkäynnin ja opiskelun tukeen liittyvät ajankohtaiset teemat kokoavat yhteen opetus- ja ohjaushenkilöstöä varhaiskasvatuksesta sekä esi- ja perusopetuksesta toiselle asteelle. Päivät koostuvat alan asiantuntijoiden luennoista sekä toiminnallisista työpajoista. Näyttelyosastolla voi tutustua alan uusimpiin opetusmateriaaleihin, kirjoihin ja peleihin.

Vuoden 2017 Oppimisen tuen päivien teemana on Yhdessä erityisopetusta  – Suomi 100-vuotta. Päivien luennot ja työpajat liittyvät oppimisen iloon, positiiviseen pedagogiikkaan, yhteistyöhön ja verkostoihin sekä yhdenvertaisuuteen. Päivien ohjelma on julkaisu tapahtuman sivuilla http://oppimisentuenpaivat.blogspot.fi, ja se täydentyy koko ajan.

Kohderyhmä

Varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen sekä toisen asteen opetus- ja ohjaushenkilöstö, joka työskentelee tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa.

Kustannukset

Varsinainen koulutusosuus on osanottajille maksuton. Osallistujat vastaavat itse matka-, ruokailu-, majoitus- ym. kuluistaan.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot

Lisätietoja tapahtuman sivustolla http://oppimisentuenpaivat.blogspot.fi/

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pohjois-Suomen aluehallintovirasto, Ammattiopisto Luovi, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri Tervaväylä, Vanhempainliitto, Aseman lapset ry. sekä muut ERIKO-työryhmän organisaatiot.

 

 

avi_ps_logo

 

 

Tervav

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.