Hakeminen

Opiskelijaksi Luoviin voit hakea kahdella eri tavalla:

Jatkuvassa haussa ympäri vuoden tai opintopolku.fi -palvelun kautta keväällä.

Luovissa opiskelet yksilöllisesti ja voit suorittaa ammatillisen tutkinnon, tutkinnon osia tai hankkia osaamista tietyltä alalta. Valmentavaa koulutusta ovat Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA) tai Työhön ja itsenäiseen elämään valmentava koulutus (TELMA). Voit opiskella myös oppisopimuksella, jos sinulla on alan työpaikka.

Luovilla on useita toimipisteitä ja koulutuksia eri puolilla Suomea. Tutustu koulutustarjontaamme! Lisätietoja haussa olevista koulutuksista saat luovi.fi ja opintopolku.fi -sivustoilta.

Ota meihin yhteyttä!

Voit ottaa yhteyttä Luovin hakutoimistoon missä tahansa hakemiseen tai opiskeluun liittyvässä asiassa. Saat ohjausta opintojen suunnitteluun jo ennen opiskelemaan hakemista. Autamme sinua myös sopivimman alan valinnassa ja kerromme mielellämme, mitä ja miten meillä voi opiskella. Etsitään yhdessä sinulle sopivin ala ja tapa opiskella.

Ole yhteydessä hakutoimistoon myös silloin, jos haluat tulla tutustumaan Luoviin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Luovin hakutoimisto
hakutoimisto@luovi.fi
puh. 040 319 3352
chat-palvelu: luovi.fi

Ammattiopisto Luovin syksyllä alkavaan koulutukseen haetaan keväisin vaativana erityisenä tukena järjestettävän ammatillisen koulutuksen haussa opintopolussa. Jatkuvan haun kautta voi hakea opiskelemaan ammattitutkintoa tai erikoisammattitutkintoa sekä kesken lukuvuoden myös käynnissä olevien koulutusten vapautuville opiskelupaikoille. Katso lisää: luovin koulutuskalenteri .

Huomaa: Syksyllä 2018 osa tutkinnoista uudistuu. Myös tutkintojen sisältöjä päivitetään. Syksyllä 2018 alkavien koulutusten koulutustarjonta on nähtävillä opintopolussa.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.