Tarjoamme ohjaus­yhteistyötä

Pyydä meitä kumppaniksi ohjausyhteistyöhön asiakkaasi tai ohjattavasi hakusuunnitelmien laadintaan. Opastamme ja neuvomme myös vaativan erityisen tuen tarpeen tunnistamisessa ja kuvaamisessa.

Neuvomme ja opastamme

Pyydä meiltä neuvoja ja opastusta vaativan erityisen tuen tarpeen tunnistamiseen ja tukikeinojen ja -menetelmien suunnittelemiseen. Ota yhteyttä Luovin eri opiskelupaikkakuntien yhteyshenkilöihin tai Luovin haku- ja neuvontapalveluiden opinto-ohjaaja Jaana Heikkiseen, puhelin 040 319 3625 tai lähetä sähköpostia jaana.s.heikkinen@luovi.fi.

Tutustu RUORI-arviointimenetelmään ja VETOVOIMALA-korttien käyttämiseen vaativan erityisen tuen tarpeen tunnistamisessa ja kuvaamisessa. Opastamme mielellämme menetelmien käytössä.

Esittelemme Luovia livenä ja etäyhteyksien avulla

Pyydä meidät mukaan kertomaan Luovista ja opiskelumahdollisuuksista. Voimme vierailla oppilaitoksessanne, ohjaamoissa tai työpaikkanne tapahtumissa kertomassa Luovin koulutustarjonnasta ja opiskelusta. Jos järjestätte esimerkiksi huoltajien tapaamisia, jatko-opintopäiviä tai muita ohjaustapahtumia, osallistumme myös niihin mielellämme. Voimme esitellä Luovia myös etäyhteyksien avulla.

Kysy lisää vierailuista Luovin paikkakunnilta: Katso yhteystiedot Luovin opiskelupaikkakuntien sivuilta