Erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan ohjaaminen työpaikoilla, 2 op

Reformissa yhdistyvät asiakaslähtöisyys ja työelämälähtöisyys. Työpaikalla tapahtuva koulutus on parhaimmillaan motivoivaa, innostavaa ja yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityä, jolloin myös erityistä tukea tarvitseva opiskelija voi loistaa ja onnistua ja tietenkin työllistyä. Myös opetus- ja ohjaushenkilöstölle verkostoissa ja työelämässä toimiminen tuovat uusia ulottuvuuksia ja innostavia aineksia yhteistyöhön, verkostojen rakentamiseen ja myös oman osaamisen kehittämiseen.

Tässä koulutusosiossa perehdytään työpaikoilla järjestettävän koulutuksen toimintamalleihin ja käytänteisiin sekä yksilöllisiin mahdollisuuksiin erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan näkökulmasta. Pääset vahvistamaan työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen liittyvää ohjausosaamista, tuen tarpeiden huomioimista työpaikoilla sekä saamaan eväitä innostavaan työelämäyhteistyöhön ja työllistymisen edistämiseen. Koulutuksiin ovat erittäin tervetulleita myös työelämän edustajat!

Osiossa toteutetaan valtakunnallisia webinaareja ja verkkoluentoja sekä alueellisia avoimia koulutuksia ja työpajoja. Kouluttajina toimivat ammatillisten erityisoppilaitosten asiantuntijat.

Ajankohtaiswebinaari teemalla ”Erityistä tukea tarvitsevan opiskelijan ohjaaminen työpaikoilla”

Webinaarin voit katsoa tästä linkistä.
Webinaarin materiaalit: Ennakkotehtävä

Ammattiopisto Luovin alueelliset koulutukset

Iisalmessa 12.11.2019
Oulussa 28.11.2019

Henkilökohtaistaminen ja erityinen tuki (HET2) – Reformissa eteenpäin! -hanke on Opetushallituksen rahoittamaa opetustoimen henkilöstökoulutusta. Hanketta koordinoi Ammattiopisto Luovi, ja muina toteuttajina ovat Ammattiopisto Spesia, Keskuspuiston ammattiopisto ja Kiipulan ammattiopisto. Hankkeen koulutukset ovat osallistujille maksuttomia.

Ammattiopisto Spesian alueelliset toteutukset
Ammattiopisto Liven alueelliset toteutukset
Kiipulan ammattiopiston alueelliset toteutukset

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.