Muutoksen tekijät – Erityisen tuen ja ohjauksen asiantuntijakoulutus

Hankkeessa vahvistetaan ammatillisten erityisopettajien ja muiden ammatillisen koulutuksen kehittäjien, koordinoijien ja asiantuntijoiden
1) osaamista erityisen tuen, ohjauksen ja henkilökohtaistamisen teemoista
2) valmiuksia konsultoivassa roolissa ja verkostoissa toimimiseen sekä
3) valmiuksia oman työn, työyhteisön ja organisaation kehittäjän ja “muutosagentin” roolissa toimimiseen.

Koulutus toteutuu osallistujien yksilöllisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti oman organisaation tarpeista lähtien ja niitä kehittäen.

Hankeen verkostopäivät, konsultaatiot ja sparraukset toteutetaan Luovin ja Oulun Ammattikorkeakoulun yhteistyönä. Ammattiopisto Luovi toimii erityisen tuen kehittämis-, ohjaus- ja tukitehtävänsä kautta hankkeessa ammatillisten oppilaitosten kumppanina ja arjen tukena. Luovin asiantuntijat tehtävänsä mukaisesti sparraavat ja tukevat ammatillisten oppilaitosten henkilöstöä erityiseen tukeen liittyvissä käytännön kysymyksissä, jakavat ja kehittävät hyviä käytäntöjä sekä muodostavat alueellisia verkostoja.

Hankkeessa syntyy erityisen tuen, ohjauksen ja opiskeluhuollon prosesseja ja toimintamalleja; asiantuntijoiden tehtävän ja roolin määrittelyjä sekä pysyviä yhteistyömuotoja oppilaitoksen sisällä sekä verkostoissa.

Hanke toteutetaan Oulun Ammattikorkeakoulun ja Ammattiopisto Luovin asiantuntijoiden yhteistönä konsultoiden ja kehittämisen tapoja mallintaen. Hanketta koordinoi OAMK ja s toteutetaan ajalla 13.4.2019-31.12.2020. Hanketta rahoittaa Opetushallitus.

Ammattiopisto Luovin asiantuntijapalvelut

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.