METKA 3

Projektin tavoitteena oli tehostaa läpäisyä ja vähentää negatiivisia eroja verkoston oppilaitoksissa. Projekti jakautui kolmeen osaan: verkoston yhteisiin A ja B -osiin sekä oppilaitoskohtaisiin C-osiin.

A-osassa:
• jatkettiin aiemmissa Metka-hankkeissa toteutettua oppilaitos-työpajayhteistyötä
• levitettiin ja vakiinnutettiin aiempien Metka-hankkeiden hyviä käytäntöjä
• toteutettiin oppilaitosten opettajien tutustumisia työpajoihin ja työpajojen valmentajien tutustumisia oppilaitoksiin

B-osassa:
• jatkettiin ja edelleen kehitettiin matalan kynnyksen ohjaus- ja tukipalvelua, Avitus-chattia, verkoston oppilaitoksissa (Ammattiopisto Luovi ei osallistunut tähän)
• jatkettiin VirtuaaliVartti -palvelun tarjoamista perusopetuksen opinto-ohjaajille. Palvelussa ammatillisen koulutuksen opinto-ohjaaja voi verkon kautta osallistua perusopetuksen opinto-ohjauksen tunnille ja kertoa oppilaitoksen koulutusvaihtoehdoista. Verkon kautta on myös mahdollisuus seurata ammatillisen koulutuksen opetusta tai katsella opetustiloja.

Luovin C-osassa:
• pilotoitiin Ammattiopisto Luovissa ja AMEO-verkostossa tuotettuja arviointityökaluja Ammattiopisto Luovin Oulun, Limingan ja Muhoksen yksiköissä sekä arvioitiin niiden toimivuutta koulutuskokeilijan alalle soveltuvuuden arvioinnissa sekä erityisen tuen tarpeen määrittelyssä.

Projekti toteutettiin 21.11.2014-31.12.2015 Opetushallituksen rahoituksella. Projektia hallinnoi Oulun seudun ammattiopisto ja yhteistyökumppaneita ovat Ammattiopisto Luovin lisäksi Oulun diakoniaopisto ja Oulun Palvelualan opisto.

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.