Monialainen harjoitusyritys

Projektin lähtökohtana oli Ammattiopisto Luovin tarve käytännönläheisen sekä työelämävalmiuksia lisäävän yrittäjyys-opintojen ja yrittäjyyskasvatuksen toimintamallin kehittämiseen. Yrittäjyysosaaminen on yksi tärkeimmistä 2000-luvun ammatillisen koulutuksen osaamisalueista. Projektin tuloksena syntyi monialaisen harjoitusyrityksen toimintamalli ammatilliseen erityisopetukseen.

Kohderyhmät

Projektin varsinaisena kohderyhmänä olivat yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon sekä tekniikan ja liikenteen koulutusalojen opetus- ja ohjaushenkilöstö. Välillisenä kohderyhmänä olivat syksyllä 2007 Ammattiopisto Luovissa opiskelunsa aloittaneet suunnitteluassistentin perustutkintoa suorittavat opiskelijat.

Tavoitteet

Projektin tavoitteena oli tuottaa monialaisen harjoitusyrityksen toimintamalli sekä käynnistää harjoitusyritystoiminta tekniikan ja liikenteen koulutusalalla. Tavoitteena oli myös lisätä yhteisten ja ammatillisten aineiden opetuksen yhteistyötä ja integraatiota. Projektin tarkoituksena oli kehittää erityisopiskelijoille suunnattua yrittäjyyskasvatusta ja työelämävalmiuksia. Yrittäjyyskasvatuksen avulla madalletaan erityisopiskelijoiden kynnystä työllistää itsensä yrittäjänä. Projekti toimi ajalla 1.6.—31.12.2007.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.