SPINNU – tuetun oppisopimuskoulutuksen kehittämishanke

Projektin tavoitteena oli suunnitella ja kehittää työpaikalle konkreettisia tukitoimia tuetun oppisopimuskoulutuksen kriittisiin vaiheisiin. Tavoitteena oli kehittää osaamispassi, johon on merkitty henkilön työtehtäviin liittyvät vahvuudet ja mahdollinen tuen tarve työtehtävistä selviytymiseen. Työnantajalle koottiin materiaalia ja ohjeita erilaisten oppijoiden ohjauksesta sekä informaatiota mahdollisista tukimuodoista. Lisäksi tavoitteena oli lisätä koulutukseen lähettävän tahon tietoa erilaisen oppijan oppimistaidoista ja tuen tarpeesta työtaitoihin ja oppisopimuskoulutuksen vaatimuksiin nähden.

Tuetun oppisopimuskoulutuksen mallin kehittäminen, valmentavan jakson tarpeellisuuden tunnistaminen ja rahoitusratkaisujen kartoitus sekä mallin pilotointi ja tätä kautta mallin kehittäminen toteutuivat projektin myötä.  Projekti jatkui TUOPPIS-projektin suunnittelulla ja käynnistymisellä. Projektin vaikutukset näkyivät työhönvalmentajan tuen tarpeellisuuden osoittamisena ja yhteistyöverkoston  tarpeellisuutena opiskelijan työnantajan ohjauksessa ja tukemisessa.

Projekti toteutettiin ajalla 20.1.2011–31.12.2011 ja sen rahoitti opetus- ja kulttuuriministeriö. Projektin toteuttaja oli Ammattiopisto Luovi ja Kumppanina oli Keskuspuiston Ammattiopisto.

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.