TUETTO

TUETTO – Tuetun työssäoppimisen kehittämishankkeen tavoitteena oli luoda toimivat käytänteet ja toimintamallit tuettuun työssäoppimiseen ja saada kaikki opiskelijat suorittamaan työssäoppiminen tavoitteiden mukaisesti aidoissa työympäristöissä. Tavoitteena oli luoda tukijärjestelmä, jonka avulla oppilaitos ja työpaikat voivat turvata opiskelijalle hänen tarvitsemansa tukitoimet työssäoppimisprosessin onnistumiseksi ja näin edesauttaa jakson keskeytyksetöntä suorittamista sekä näyttöjen suorittamista.

Projektihankkeesta syntyi portaittainen malli työssäoppimisesta työllistymiseen, joka suunnitellaan yksilöllisesti oppijan kanssa. Työvalmentajan toiminta jalkautui koko Luovissa. Projektia jatkettiin Työllistymisen portaat – projektina. Projektin vaikutukset näkyivät työvalmentajien toiminnan vakiintumisena Luovin eri yksiköissä.

Projekti toteutettiin ajalla 1.8.2005–31.12.2007 ja sen rahoitti Euroopan sosiaalirahasto (ESR) ja Oulun läänihallitus. Projektin toteuttaja oli Ammattiopisto Luovi.

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.