Tuoreimmat kuulumiset Virtuaalisesti vierellä -hankkeesta

Kevät tulee kohisten ja niin myös Virtuaalisesti Vierellä -hanke!

Ensimmäinen Virtuaalisesti vierellä -hankkeen esite on nyt julkaistu ja toiminta ottaa sen myötä ensiaskeleitaan. Virtuaalisesti vierellä on Silta-Valmennusyhdistyksen ja Ammattiopisto Luovin yhdessä toteuttama hanke ajalla 1.3.2020-31.10.2022. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

Kohderyhmään kuuluvat koulutuksen ulkopuolella tai putoamisvaarassa olevat nuoret, joilla on haasteita opintoihin osallistumisessa ja tuen tarpeita elämäntilanteessaan. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen matalan kynnyksen väylä kohti opintoja niille nuorille, jotka eivät tuetustikaan pysty osallistumaan opetukseen ryhmämuotoisessa koulutuksessa ja ovat vaarassa syrjäytyä yhä kauemmaksi nuorelle tyypillisestä toimintaympäristöstä.

Tavoitteenamme on kehittää verkostomainen ja yksilöllinen nuoren rinnalla kulkeva toimintamalli sekä lisätä virtuaalisia matalan kynnyksen koulutuksen ja kuntoutuksen osallistumisen mahdollisuuksia. Hankkeen aikana kehitämme ja pilotoimme yhteistyössä nuorten kanssa virtuaalisia oppimis- ja ohjausympäristöjä sekä kasvokkain tapahtuvaa ryhmämuotoista toimintaa.

Tällä hetkellä otamme mukaan toimintaamme ohjaus- ja oppimisympäristöjen kehittämisestä kiinnostuneita nuoria. Näin saamme nuorten äänen kuuluviin ja heidän näkemyksensä ja osaamisensa mukaan kehittämistyöhön. Nuori puolestaan voi saada mielekästä tekemistä, tuntea osallisuuden ja pystyvyyden kokemuksia.

Tervetuloa mukaan seuraamaan toimintamme etenemistä!

Tykkää meistä Facebookissa! Sivumme löytyy nimellä Virtuaalisesti vierellä -hanke.
Yhteishankkeen kotisivut ovat nyt myös auenneet: http://www.virtuaalisestivierella.fi
Sähköposti: info@virtuaalisestivierella.fi

Terveisin hanketiimi:

Suvi Mäkelä, hanketyöntekijä Ammattiopisto Luovi
Sini Salminen, projektipäällikkö Silta-Valmennusyhdistys ry
Mimmi Ikkala, ohjaaja Silta-Valmennusyhdistys ry
Pekka Murto, digivalmentaja Silta-Valmennusyhdistys ry

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.