Lukuvuoden kohokohtia

Lukuvuoden kohokohtia

Luovi vietti 10-juhliaan työn merkeissä

Kymmentä Luovi-vuotta juhlistettiin lanseeraamalla Työn raivaajat! -kampanja, jonka tavoitteena on lisätä työnantajien ja yritysten tietoisuutta tukea tarvitsevista tekijöistä – erilaisista osaajista – ja edistää heidän työllistymistään.

Lue lisää
Lukuvuoden kohokohtia

Taitaja2018: Luovilaisille kolme mitalia ja upeita kokemuksia

Taitaja2018-finaalissa Tampereella oli Ammattiopisto Luovista mukana kuusi kilpailijaa TaitajaPLUS-lajeissa. Kotiin kisoista tuotiin upeasti kolme mitalia, mutta myös roppakaupalla uusia positiivisia kokemuksia.

Lue lisää
Lukuvuoden kohokohtia

Komentajan talo avasi ovensa

Oulun yksikön uusi päärakennus, maaliskuussa 2018 ovensa avannut Komentajan talo, on satsaus tulevaisuuteen, hyvään sisäilmaan ja turvalliseen oppimisympäristöön. Avajaisten yhteydessä vietettiin myös talon ensimmäisiä valmistujaisia.

Lue lisää
Lukuvuoden kohokohtia

Erkkaa verkossa jo 10 vuotta!

Erkkaa verkossa -luentosarjan ideana on alusta asti ollut laadukkaan opetus- ja kasvatusalan täydennyskoulutuksen tarjoaminen saavutettavasti myös syrjäseuduilla – alueilla, joilla koulutusta on tarjolla vähän tai pitkien välimatkojen päässä. Tänä päivänä luonnot keräävät jopa tuhansia osallistujia ympäri Suomen, varhaiskasvatuksesta peruskouluun ja toiselta asteelta korkeakouluihin.

Lue lisää
Lukuvuoden kohokohtia

Luovilaiset maailmalla ja maailma kylässä meillä

Luovissa kansainvälinen toiminta on vilkasta. Opiskelijat voivat osallistua kansainvälisiin projekteihin tai suorittaa työpaikalla oppimista ulkomailla. Myös henkilökunnalla on mahdollisuus suorittaa työelämäjakso ulkomailla. Luovin kansainvälisyysblogista löydät tunnelmia sekä näiltä reissuilta että kotikansainvälisyydestä ja kansainvälisistä vierailuista Luoviin.

Tutustu seikkailuihimme!