Kumppanuustyö

Kumppanuustyö

Kannanottoja ammatillisesta erityisopetuksesta

Ammattiopisto Luovi ottaa yhdessä AMEO-verkoston kanssa kantaa ammatillisten erityisoppilaitosten asemaan ja rahoitusjärjestelyihin.

Lue lisää
Kumppanuustyö

Erityisellä asialla - Hengitysliiton koulutustoiminnan neuvottelukunta kokoontui ensimmäistä kertaa

Helmikuussa 2019 työnsä aloitti Paula Risikon vetämä koulutuksen neuvottelukunta, jonka tehtävänä on toimia Hengitysliiton koulutustoiminnan eli Ammattiopisto Luovin johdon tukena päätöksenteossa ja yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Lue lisää
Kumppanuustyö

Vuosi reformilähettiläänä: asiantuntijuuden jakamista ja arvokkaita oivalluksia

Reformilähettilästoiminta oli osa opetus- ja kulttuuriministeriön ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanoa. Hanke päättyi 28.2.2019 ja hankkeen avulla tuettiin reformin tavoitteiden toteutumista ammatillisen koulutuksen järjestäjien arjen työssä. Reformilähettiläinä toimi 20 ammatillisen koulutuksen asiantuntijaa eri koulutuksen järjestäjiltä sekä eri puolilta Suomea. Luovilta reformilähettiläinä toimivat ammatillinen erityisopettaja Henni Huttu-Hiltunen sekä opinto-ohjaaja Tiina Mikkola.

Lue Tiinan blogi!
Kumppanuustyö

Sytyke ja Luovi koulutusyhteistyöhön

Ammattiopisto Luovi ja Sytyke aloittavat syksyllä 2019 yhteistyössä Ylivieskassa kone- ja tuotantotekniikan sekä puuteollisuuden perustutkintokoulutukset. Koulutus toteutetaan tuotantokoulumallia hyödyntäen, jossa Sytykkeen puu- ja metallityöosastoilla opiskellaan työvaltaisesti.

Lue lisää
Kumppanuustyö

Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ja suunnitelmallisuus Luovin kansainvälisen toiminnan vahvuuksia

Lue lisää