Lukuvuoden kohokohtia

Lukuvuoden kohokohtia

Minna Olkkonen palkittiin valtakunnallisella #Uusiamis-palkinnolla

Ammattiopisto Luovin Imatran toimipisteen ammatillinen erityisopettaja Minna Olkkonen sai tammikuussa 2019 Opetushallituksen ja opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämän #Uusiamis-palkinnon.

Lue lisää
Lukuvuoden kohokohtia

TV-ryhmä vastassa kanadalaisessa kokkikoulussa

Kanada on tunnettu jääkiekosta, jylhästä luonnosta sekä vieraanvaraisista ihmisistä. Kanadalaisesta ruokakulttuurista täällä Suomessa osataan mainita lähinnä vaahterasiirappi. Onni Patrikainen, 18, oli yksi viidestä suomalaisesta ammattiopiskelijasta, jotka pääsivät kokemaan kuukauden ajan kanadalaista ruokakulttuuria paikan päällä.

Lue Onnin tarina!
Lukuvuoden kohokohtia

Taitaja2019: Luovista kolme kilpailijaa Taitaja2019-finaaleihin

Taitaja2019-finaalissa Joensussa on Ammattiopisto Luovista mukana kolme kilpailijaa TaitajaPLUS-lajeissa. Onnea ja menestystä finaaleihin!

Lue lisää
Lukuvuoden kohokohtia

Syvälle Skotlannin kulttuuriin ja työelämään

European Pathway – A Gateway to Work -pilottihanke vei Luovin kaksi pelotonta media-alan opiskelijaa Skotlantiin pitkälle opiskelijaliikkuvuusjaksolle!

Lue Samulin ja Tiian kokemuksista!
Lukuvuoden kohokohtia

Neuvoa ja ohjausta Luovin valtakunnallisesta hakutoimistosta

Luovin valtakunnallinen hakutoimisto perustettiin 1.8.2018 ammatillisen koulutuksen uudistuksen hengessä toteuttamaan hakijoiden ohjausta ja eri verkostojen kanssa tehtävää ohjausyhteistyötä. Hakutoimiston ja Luovin yksiköiden yhteisenä tavoitteena on, että jokainen Luoviin yhteyttä ottanut henkilö saa tarvitsemaansa tietoa ja ohjausta valintojensa tueksi ja päätyy hakeutumaan itselleen sopivaan koulutukseen tai palveluun.

Ohjausta toteutetaan verkossa, messuilla ja tapahtumissa sekä myös henkilökohtaisissa tapaamisissa hakutoimistossa. Olemme myös mukana kehittämässä hakeutumisvaiheen opinto-ohjausta sekä erilaista ohjausmateriaalia erityisen ja vaativan erityisen tuen hakijoiden hakuohjaukseen.

Lue lisää!