Uudistuva Luovi

Uudistuva Luovi

Osaako robotti ohjata opetuksessa?

Luovissa on kokeiltu kevään 2019 aikana robottia opetuksessa ohjaus- ja vuorovaikutustilanteiden rikastuttajana. Katso lyhyt video opiskelijan ja robotin siivoushetkestä!

Lue lisää
Uudistuva Luovi

Opiskelijat tyytyväisiä Luoviin

Ammattiopisto Luovissa voidaan olla tyytyväisiä viime heinäkuussa käyttöön otetun valtakunnallisen Amispalautteen tuloksiin. Luovin opiskelijoista kyselyyn on vastannut peräti 93 % ja tulokset ylittävät monilta osin valtakunnalliset tulokset.

Lue lisää
Uudistuva Luovi

Huoltajat tyytyväisiä Luoviin opiskelupaikkana

Luovin opiskelijoiden huoltajat kokevat, että Luovissa opiskelijoita kohdellaan tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti. Nuoren saamaan ohjaukseen ja tukeen ollaan myös tyytyväisiä.

Lue lisää
Uudistuva Luovi

Vuosisuunnittelusta sparraavaan toiminnanohjaukseen

Luovin ruorista, sparraavasta ja rullaavasta toiminnanohjausmallista tuli osa luovilaisten arkea. Sen mukaisesti tavoitteden asettaminen, toiminta ja toiminnanohjaus muodostavat jatkuvan kokonaisuuden, joka ei katkea kalenterivuoden tai strategiakauden vaihtuessa.

Merkittävää Luovin toimintakulttuurin muutosta on tuettu Työsuojelurahaston kehittämisavustuksella ja Opetushallituksen rahoittamalla MuutosjohtAMeO-hankkeella.

Tutustu Luovin ruoriin!
Uudistuva Luovi

Osuuskunnasta osaamista ja yrittäjyystaitoja nuorille

Osallisuus ja työ antavat opiskelijalle mahdollisuuden toteuttaa unelmiaan. Lakeuden portaat -hankkeessa opiskelijat voivat kehittää ja hyödyntää osaamistaan työelämän aidoissa työtehtävissä ja kokea osallisuutta osana yhteiskuntaa. Hanke edellyttää toimivaa yhteistyötä myös järjestäviltä tahoilta – Osaolta, Luovilta, Oulun ammattikorkeakoululta sekä Kempeleen kunnalta.

Lue lisää
Uudistuva Luovi

Vetovoimala kouluttaa nivelvaiheen toimijoita erityisen ja vaativan erityisen tuen hyvien ohjauskäytänteiden tunnistamiseksi ja jakamiseksi

Lue lisää