Tärkeitä lomakkeita opiskelijalle

Tältä sivulta löydät opintojen aikana tarvittavia lomakkeita ja ohjeita lomakkeiden täyttämiseen. Osa lomakkeista sijaitsee Wilmassa ja voit täyttää ne siellä.

Wilmasta löytyvät hakemus­lomakkeet

Seuraavat hakemuslomakkeet löydät Wilmasta Hakemukset ja päätökset -valikosta, Tee uusi hakemus -kohdasta. Täytä hakemuslomake Wilmassa.

 • Asuntolapaikkahakemus opintojen aikana
  • Täytä hakemuslomake Wilmassa, jos haet asuntolapaikkaa opintojen aikana.
 • Poissaolohakemus
  • Täytä hakemuslomake Wilmassa, jos haet lyhyttä, alle yhden kuukauden poissaoloa.
 • Opintojen väliaikainen keskeyttäminen
  • Täytä hakemuslomake Wilmassa, jos haet yli yhden kuukauden poissaoloa.
   • Lisäksi sinun tulee esittää omalle opintoneuvojallesi väliaikaiseen keskeyttämiseen liittyvät dokumentit, esimerkiksi sairausloma- tai vanhempainvapaatodistus.
   • Jos haet väliaikaista keskeyttämistä muun syyn perusteella: perustele hakemuksesi hyvin ja kerro, mihin tarpeeseen opintojen väliaikainen keskeyttäminen perustuu.
 • Hakemuslomake sisäiseen koulutuskokeiluun
 • Valmentavan koulutuksen suoritusajan jatkaminen
  • Keskustele suoritusajan jatkamisesta vastuuopettajasi kanssa HOKS-keskustelussa. Täytä hakemuslomake Wilmassa, jos haet valmentavan koulutuksen suoritusajan jatkamista.

Muita lomakkeita

Ohje lomakkeiden käyttöön: Voit tulostaa lomakkeita ja täyttää niitä käsin. Voit täyttää lomakkeen tietoja myös sähköisesti, kun avaat sen pdf-muodossa. Tallenna lomake omalle koneelle tai OneDriveen. Tulosta täytetty lomake.

Osaamisen arvioinnin lomakkeet opiskelijalle

Vaihe 1: Sinulla on oikeus pyytää arvioinnin tarkistamista arvioijilta 14 päivän kuluessa arvioinnin tiedoksisaannista. Arvioinnin tarkistamispyyntö löytyy ohesta lomakkeena. Arvioijat antavat päätöksen tarkistamisesta viivytyksettä.

Osaamisen arvioinnin tarkastamispyyntö tutkintokoulutuksen ja valmentavan koulutuksen opiskelijalle (PDF). Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Vaihe 2, tutkinto-opiskelija: Mikäli olet tutkintokoulutuksen opiskelija ja tyytymätön saamaasi arvioinnin tarkistamisen päätökseen, voit pyytää tutkintosi työelämätoimikunnalta kirjallisesti oikaisua oheisella lomakkeella. Oikaisu on pyydettävä 14 päivän kuluessa arvioinnin tarkistamisen päätöksen tiedoksisaannista.

Osaamisen arvioinnin oikaiseminen tutkintokoulutuksen opiskelijalle (PDF). Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Vaihe 2, valmentavan koulutuksen opiskelija: Mikäli olet arvioinnin tarkistamispäätökseen tyytymätön valmentavan koulutuksen opiskelija, voit hakea oikaisua yksikönjohtajalta. Oikaisua pyydetään kirjallisesti 14 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista.

Osaamisen arvioinnin oikaiseminen valmentavan koulutuksen opiskelijalle (PDF). Linkki aukeaa uuteen ikkunaan.

Ohje lomakkeiden käyttöön: Voit tulostaa lomakkeita ja täyttää niitä käsin. Voit täyttää lomakkeen tietoja myös sähköisesti, kun avaat sen pdf-muodossa. Tallenna lomake omalle koneelle tai OneDriveen. Tulosta täytetty lomake.