Oppimisympäristöt

Luovissa tavoitteena on, että opiskelijat suorittavat työssäoppimista, työelämään valmentautumista sekä työvaltaista opiskelua mahdollisimman paljon yrityksissä, aidoissa työympäristöissä.

Vakiintuneita yhteistyökumppaneita ja yhteistyössä tuotettuja palveluja ovat mm. seuraavat työ- ja oppimisympäristöt:

  • Pesulapalvelut / Oulun Keskuspesula Oy
  • Senioripalvelut / Joensuun kaupunki

Yhteistyökumppaneiden kanssa toteutetaan myös esimerkiksi julkisten alueiden hoitoa (ympäristönhoitajat ja kiinteistönhoitajat), valotöitä ja tapahtumastreamausta ja -tallennusta (media-ala) ja IT-tukitöitä (datanomit). Tarjolla olevia opiskelijatöitä voit tarkastella ja tilata Tilaa opiskelijatöitä -sivulta.

Luovi toteuttaa koulutusta myös tuotantokoulutyyppisesti useammalla paikkakunnalla. Niissä Luovin opiskelijat suorittavat perustutkinnon pääosin työtä tehden.

Opiskelijat voivat suorittaa jokaisen perustutkinnon opintoja myös oppilaitoksen omissa työpajoissa ja työympäristöissä. Esimerkiksi logistiikka-alan opiskelijat ylläpitävät Luovin keskusvarastoja Muhoksella, Liperissä ja Tampereella. Koti- ja puhdistuspalvelujen opiskelijat työskentelevät yhdessä henkilöstön ohjaamina sekä ulkopuolisissa kohteissa että oppilaitoksen omissa tiloissa.

Lisäksi Luovin omista palveluista esimerkiksi tietohallinto, vahtimestaripalvelut, kiinteistö- ja ravintolapalvelut sekä viestintäpalvelut toimivat opiskelijoiden työssäoppimispaikkoina ja työvaltaisina oppimisympäristöinä.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.