Turvallisuus

Turvallinen opiskeluympäristö vaatii sitoutumista ja aktiivisuutta niin henkilökunnalta kuin opiskelijoiltakin. Luovissa on turvallisuussuunnitelma ja järjestyssäännöt, joiden tarkoitus on lisätä kaikkien turvallisuutta ja viihtyisyyttä.  Tutustut niihin vastuuopettajasi johdolla opintojesi alussa. On tärkeää, että jokaisella on mahdollisuus rauhalliseen opiskeluun ja työntekoon. Luovissa emme hyväksy minkäänlaista kiusaamista.

Jokaiseen Luovin yksikköön ja toimipisteeseen on laadittu erillinen pelastussuunnitelma. Henkilökunta koulutetaan turvallisuusasioihin työsuhteen alussa ja osaaminen varmistetaan säännöllisillä koulutuksilla sekä harjoituksilla. Luovin kiinteistöissä on käytössä turvallisuutta edistäviä tekniikoita, kuten paloilmoitin- ja kulunvalvontalaitteet.

Mikäli Luovissa havaitaan turvallisuutta uhkaava tilanne, tehdään siitä aina sähköinen havaintoilmoitus. Kaikki tulleet havainnot käsitellään ja niille määritellään korjaavat toimenpiteet vastuuhenkilöiden toimesta.

Kaikissa turvallisuuteen liittyvissä asioissa tai kriisitilanteissa voit ottaa yhteyttä omaan vastuuopettajaasi, ohjaajaasi tai opiskeluhyvinvoinnin henkilöstöön.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.