Kirje Ammattiopisto Luovin yhteistyökumppaneille

Terveiset Ammattiopisto Luovista!

Järjestämme vuosittain yhteistyökumppaneillemme tapahtumia, joista olemme koonneet tietoa tähän kirjeeseen.
Haluamme kiittää teitä hyvästä yhteistyöstä! Olemme suunnitelleet lukuvuodelle 2019-2020 seuraavia tapahtumia:

Vierailupäivät

Opintoja suunnitteleva voi vierailla Ammattiopisto Luovissa yksin, yhdessä huoltajansa tai muun yhteyshenkilön kanssa ja oppilasryhmä opettajansa kanssa.

Oulun ja Muhoksen yksiköiden kiinteät vierailupäivät keskiviikkoisin kello 9.00 – 14:00
4.9.2019, 2.10.2019, 6.11.2019, 4.12.2019, 15.1.2020, 5.2.2020, 11.3.2020, 1.4.2020 ja 6.5.2020

Voimme järjestää tarvittaessa kuljetuksen, mikäli haluatte vieraille molemmissa yksiköissä saman päivän aikana. Voitte halutessanne tutustua myös asuntolaan. Mikäli kiinteät vierailupäivät eivät sovi, niin voitte sopia niistä yksilöllisen tarpeen mukaan.

Vierailujen yhteyshenkilöiden yhteystiedot ovat osoitteessa: https://luovi.fi/hakijalle/tutustumiskaynnit/

Koulutuskokeilut

Koulutuskokeilut suunnitellaan yksilöllisesti ja ne kestävät yleensä 5 vuorokautta. Koulutuskokeilut ovat maksuttomia. Koulutuskokeiluun voivat hakea ne jatko-opintoja pohtivat, jotka tarvitsevat opinnoissaan erityistä tukea ja ohjausta. Koulutuskokeilun aikana on mahdollisuus tutustua alan opiskeluun ja omaan soveltuvuuteen alalle. Hakulomakkeet ja koulutuskokeilukalenteri ovat osoitteessa: https://luovi.fi/hakijalle/koulutuskokeilu/ Koulutuskokeilujaksot käynnistyvät jo syyskuussa. Voit ottaa tarvittaessa yhteyttä Luovin valtakunnalliseen hakutoimistoon hakutoimisto(at)luovi.fi.

Yläkoulun erityisopettajien ja erityisluokanopettajien tilaisuus 27.9.2019

Aika: perjantai 27.9.2019 klo 8:30-12:00
Paikka: Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, Komentajan talo H14, 90130 Oulu
Tilaisuudessa kerromme Luovista ammatillisena erityisoppilaitoksena, Luoviin hakeutumisesta, koulutuskokeiluista, tutustumisista ja vierailuista. Saat lisätietoa opiskelun eri muodoista ja siitä minkälaisia tukitoimia voimme opiskelijoillemme tarjota.

Tilaisuudessa on kahvi- ja lounastarjoilu. Ilmoittautuminen ma 9.9.2019 mennessä. Ilmoittautumislinkki tulossa myöhemmin. Tilaisuuteen mahtuu 30 ensimmäistä.

Avoimet ovet

Eri yksiköihin ja toimipisteisiin on mahdollisuus tulla käymään myös Avoimien ovien päivinä. Avoimet ovet järjestetään Oulussa ke 6.11.2019 ja Muhoksella 12.-13.11.2019.

Lisätietoja Avoimien ovien päivistä www-sivuillamme lähempänä ajankohtaa.

Vanhempainillat ja oppilaanohjauksen tunnit

Tulemme pyydettäessä myös vanhempainiltoihinne kertomaan oppilaitoksemme tarjonnasta. Halutessanne 7.-9. luokan oppilaanohjauksen tunneille voi osallistua meiltä eri tutkintojen opiskelijoita opettajan kanssa. Ammattiopisto Luovin opiskelijat ovat mielellään mukana kertomassa opiskelusta ammatillisessa oppilaitoksessa.

Virtuaalivartti ja esittelyvideot

VirtuaaliVartti on palvelu perusasteen opinto-ohjaajille ja oppilaille. Opinto-ohjaaja kertoo videoneuvottelussa oppilaille koulutustarjonnasta ja opiskelusta ammatillisessa oppilaitoksessa ja vastaa oppilaiden kysymyksiin. Kysy lisää Ammattiopisto Luovin opinto-ohjaajilta. Lisätietoja: https://luovi.fi/hakijalle/tutustumiskaynnit/ 

Käytössänne ovat myös tutkintojen esittelyvideot, jotka löytyvät Luovin Youtube-kanavalta.

Hakeutuminen Ammattiopisto Luoviin

Opiskelijaksi voit hakeutua jatkuvassa haussa Luovin koulutuskalenterin sähköisellä hakulomakkeella ympäri vuoden.

Hakuohjeet löytyvät osoitteesta https://luovi.fi/hakijalle/hakuohjeet/.

Ammattiopisto Luovin hakutoimisto sekä yksikköjemme opintoneuvojat ja opintosihteerit auttavat tarvittaessa kaikissa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Ammattiopisto Luovin hakutoimisto puh. 040 319 3352 tai sähköpostitse hakutoimisto(a)luovi.fi.

Ystävällisin terveisin Ammattiopisto Luovin väki

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.