TVT-osaaminen

TVT-osaaminen

Muhoksen yksikön opiskelijat voittivat Kalevan videokisan

Ammattiopisto Luovin Muhoksen yksikön Telma A-ryhmän opiskelijat osallistuivat syksyllä 2016 Sanomalehti Kalevan videokilpailuun. Kilpailuun osallistui Kalevan mukaan 44 videota. Kisassa annettiin yhteensä 591 ääntä. Eniten ääniä sai Ammattiopisto Luovi Muhoksen yksikön opiskelijoiden tekemä video.

Voittajavideo on nimeltään ”Muhokselta löytyy” ja se on katsottavissa Luovin YouTube-kanavalla.

Lue lisää
TVT-osaaminen

Opiskelijat toteuttivat Luovin joulutervehdyksen

Luovi on muistanut yhteistyökumppaneitaan jo parin vuoden ajan opiskelijoiden toteuttamalla joulutervehdyksellä. Helsingin ja Oulun yksiköiden av-viestinnän opiskelijoiden jouluksi 2016 toteuttamat joulutervehdykset löytyvät Luovin blogista.

Siirry YouTubeen
TVT-osaaminen

Digiä arkeen ja elämään!

”Niin muuttuu maailma Eskoni”, kirjoitti Aleksis Kivi aikanaan Nummisuutareissa. Niin muuttuvat myös työvälineet maailman mukana, ja aina vain kiihtyvällä vauhdilla. Digitaitojen karttuminen vaatii omaa aktiivisuutta, mutta usein pienikin neuvo oikeana ajankohtana voi auttaa digitaitojen kehittymisessä ison harppauksen verran. Yritys, erehdys ja oivaltaminen taitaa olla ainut tie digiosaajaksi. Yksin tuo tie on kuitenkin hidas kuljettavaksi. Luovissa sitä tietä ei tarvitse yksin kulkea, vaan apu, tuki, hyvät vinkit ja kannustus osaamisen solmukohdissa auttavat eteenpäin. Lue blogista esimerkkejä siitä, millaisia digiaskelia Luovissa on otettu.

Lue lisää