Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinto

Koulutus on tarkoitettu sinulle, joka olet kiinnostunut ja soveltuva työskentelemään puhtauspalvelualalla. Olet oma-aloitteinen ja reipas ja sopeudut vaihtuviin asiakaskohteisiin ja vaihteleviin työaikoihin. Työtehtävissä vaaditaan hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojataitoja sekä asiakaspalvelutaitoja. Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä asiakaskohteissa ja asiakaspalvelutilanteissa palvelusopimuksen mukaisesti.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkinnossa on kolme osaamisalaa. Luovissa voit valita:

Toimitilahuollon osaamisalan, josta valmistut Toimitilahuoltajaksi (AT)

  •  Asiakaskohteita voivat olla julkiset tilat, kuten oppilaitokset ja päiväkodit sekä toimistot, hotellit ja kaupat, mutta myös esimerkiksi teollisuuslaitokset ja erilaiset matkustusvälineet.

Koulutuksen sisältö

Tutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä (osp). Tutkinto muodostuu yhdestä pakollisesta tutkinnon osasta (15 osp), yhdestä tai kahdesta osaamisalan valinnaisesta tutkinnon osasta (45 osp tai 90 osp) sekä valinnaisista tutkinnon osista, joita valitaan yhteensä 45 ops tai 90 osp.

Pakollinen tutkinnon osa on: Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen (15 osp)

Toimitilahuollon osaamisalan valinnainen tutkinnon osa on: Ylläpitosiivouspalvelut (45 osp)

Valinnaisia tutkinnon osia valitaan 90 osp. Valinnaisilla tutkinnon osilla voit suunnata osaamistasi kiinnostuksesi mukaisiin työtehtäviin.

Ammattitaito osoitetaan työpaikoilla näytöissä aidoissa työtehtävissä. Lisätietoa ammatillisista tutkinnoista ja tutkinnon perusteet löytyvät ePerusteet -palvelusta.

Koulutuksen toteutus

Sinulle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Tutkinnon vaatimuksia vastaava, aikaisemmissa opinnoissa, työssä tai muulla tavoin hankittu osaamisesi huomioidaan. Suunnitelmassa sovitaan opintojesi sisällöt, laajuus ja kesto. Koko tutkinnon suorittaminen kestää noin 1,5 vuotta.

Koulutus sisältää lähiopetusta, itsenäisiä oppimistehtäviä sekä työelämässä oppimista koulutussopimuksella ja/tai oppisopimuksella. Oppisopimuksen edellytyksenä on alan työpaikka.

Lisätietoja tutkinnon suorittamisesta ePerusteissa.

Koulutuksen hinta

Luovissa koulutus on sinulle maksutonta.

Hakeutuminen

Hae Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan ammattitutkintoon sähköisesti koulutuskalenterissa. Koulutuskalenterissa näkyvät tällä hetkellä haettavana olevat koulutukset.

Valintaperusteet

  • Aikaisemmin hankittu alan osaaminen (koulutus, alan työkokemus, harrastukset)
  • Alalle soveltuvuus
  • Alalle vaadittava terveys
  • Tutkinnon/ammatillisen koulutuksen puuttuminen
  • Uudelleenkoulutuksen tarve
  • Erityisen tuen tarve

Kysy lisää

Hakutoimisto palvelee numerossa 040 319 3352 tai sähköpostitse hakutoimisto(a)luovi.fi. Autamme sinua tarvittaessa kaikissa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä.

Lisätietoja henkilökohtaisista ohjauspalveluista.

 

Koulutuspaikat

Oulu

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.