Kyllä, olen Työn raivaaja ja haluan vaikuttaa!

Haluat siis auttaa opiskelijoita löytämään oman reittinsä työhön ja hyvään elämään? Hienoa! Tule mukaan luomaan monenlaisten osaajien maailmaa ja täytä tietosi oheiseen lomakkeeseen. Samalla voit haastaa mukaan myös muita. Otamme sinuun yhteyttä ja autamme löytämään sopivimman tavan osallistua kampanjaan.

Jätä yhteystietosi oheisella lomakkeella myös siinä tapauksessa, kun haluat ilmoittautua kannustajaksi ja/tai seurata kampanjan edistymistä. Lomakkeen avulla voi sopia myös oppilaitos- tai yritysvierailuista. Jätä vain yhteystietosi!

Olisiko sinulla ideoita, joita voisimme kampanjassa hyödyntää? Haluatko tavoittaa kampanjan tekijät? Lähetä meille postia osoitteella tyonraivaajat@luovi.fi.

Ladattavat materiaalit

Työn raivaajat! -videot (zip)
Sosiaalisen median materiaalit (zip)
Työn raivaajat! -tunnukset (zip)

Olen mukana!

Haastan mukaan kampanjaan:

Järjestä tutustuminen yritykseen tai vieraile oppilaitoksessa

Mietitkö, miten Luovin opiskelijat voisivat olla hyödyksi yrityksesi arjessa? Yhteistyö voi lähteä liikkeelle esimerkiksi tutustumiskäynnistä! Kutsu ryhmä Luovin opiskelijoita kylään yritykseesi tai tule itse vierailulle oppilaitokseen.

Tule mukaan!

Hyödynnä opiskelijoiden osaamista

Onko yritykselläsi työkeikkoja tai pieniä projekteja, joille kaipaat tekijää? Etsimme jatkuvasti opiskelijoillemme mahdollisuuksia tekemällä oppimiseen oikeissa töissä! Ilmianna tekijää kaipaava työkeikka tai projekti, niin katsotaan, voisiko yrityksesi hyötyä opiskelijoidemme osaamisesta.

Tule mukaan!

Tarjoa työelämäjakso opettajalle/ohjaajalle

Haluatko vaikuttaa siihen, miten toimialasi osaamistarpeet huomioidaan tulevaisuuden osaajien koulutuksessa? Tarjoa työelämäjakso tai asiantuntijasparrausta opettajallemme tai ohjaajallemme. Syntyvän yhteistyön avulla löydät motivoituneet tekijät yrityksesi tarpeisiin.

Tule mukaan!

Me olemme jo mukana

”Tämä projekti on meille tärkeä ja toivon, että tämän haasteen myötä muutkin yritykset osallistuvat samankaltaiseen toimintamalliin.”
Tommi Männistö / L&T

Katso haastettujen yritysten videoilta innostavia kokemuksia yhteistyöstä Luovin kanssa.

Me olemme jo mukana.

Cliini keskuspesula, Oulu
Jaa video
Halpa-Halli, Muhos
Jaa video
Lassila & Tikanoja Oyj.
Jaa video
ODL
Jaa video