Vuoden erityisopetusteko 2015 -palkinto Luovin Tampereen yksikölle

Pirkanmaan ammatillisen erityisopetuksen koordinaatiokeskus (PAEK) järjesti vuoden erityisopetusteko-kilpailun ensimmäisen kerran. PAEKin ohjausryhmä halusi palkita teon, joka on tehty erityisopetuksen saralla ja joka on vahvistanut osallisuutta ja yhteisöllisyyttä työelämäyhteistyön keinoin. Ohjausryhmä piti tärkeänä yhteistyötä oppilaitoksen ulkopuolisten toimijoiden kanssa, jotta myös haastavasti työllistyvät pääsevät mukaan työelämään.

Näillä perusteilla voittajaksi valittiin Ammattiopisto Luovin ”Työpainotteinen oppiminen yhteistyössä Dream Hostelin, Ravintola Mylläreiden, Juveneksen ja Kehitysvammaisten Palvelusäätiön kanssa Tampereella”. Erityisopetusteon tekijät ovat Ammattiopisto Luovin Tampereen yksikön kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkintokoulutuksen opettajat, ohjaajat ja opiskelijat. Palkinto ojennettiin voittajille 10.3.2016 järjestetyssä tilaisuudessa.

Kiitämme yritysyhteistyökumppaneitamme yhteistyöstä ja heidän opiskelijoillemme tarjoamasta mahdollisuudesta työelämäosaamisen kartuttamiseen ja aitoihin kokemuksiin asiakastöistä.

Vuoden erityisopetusteko 2015_Tre

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.