Luovin joukkue on päässyt lyhytelokuvakilpailun finaaliin

 

Luovin Oulun yksikön audiovisuaalisen viestinnän joukkue (Jan-Kristian Koivukangas, Tiia-Maria Hyvönen, Helena Kesti ja Samuli Karjalainen) on läpäissyt Clip-lyhytelokuvakilpailun esikarsinnan ja päässyt finaalikuusikkoon viiden muun joukkueen lisäksi. Suomen ainoa vain opiskelijoille suunnattu lyhytelokuvakilpailu järjestetään tänä vuonna viidettä kertaa ja sen teemana on ”Huominen”.

Kilpailun voittajat selviävät iltagaalassa, joka järjestetään Seinäjoen Framilla 16.4.2016. Iltagaalassa palkitaan kolme parasta lyhytelokuvaa sekä yleisön suosikki. Lisäsi luvassa on tuomareiden keskustelupaneeli sekä koomikko Ville Saarenkedon Stand up -esitys ja paikallisen VOCAL!-kuoron musiikkia.

Lisätietoja löytyy osoitteesta http://www.clip2016.fi/ .

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.