Ammattiopisto Luovi suunnittelee toiminnan sopeuttamista ja aloittaa yt-neuvottelut

Ammattiopisto Luovi suunnittelee sopeuttamistoimenpiteitä, joiden perusteena ovat taloudelliset, tuotannolliset ja toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvat syyt. Taustalla ovat ammatillisen koulutuksen mittavat rahoitusleikkaukset.

Luovi tavoittelee toimenpiteillä arviolta kahden miljoonan euron pysyviä säästöjä. Neuvottelujen piirissä on lomauttamisten osalta koko vakituinen henkilöstö eli 566 henkilöä koskien Luovin kaikkia 23 toimintapaikkakuntaa. Työntekijöiden mahdollisen osa-aikaistamisen, työsuhteen päättämisen tai muihin työntekijöiden asemaan vaikuttavien toimenpiteiden osalta neuvottelujen piirissä on 170 työntekijää seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Rovaniemi, Liminka, Muhos, Suomussalmi, Pori, Imatra, Lappeenranta ja Liperi.

Työnantajan suunnitelman mukaan henkilöstön vähentäminen ja osa-aikaistaminen kohdistuu enintään 40 henkilöön.

Lisätietoja asiasta antaa johtaja Hannu Koivula, puh. 040 319 3226

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.