Oppimestarin huoneita vuokrataan opiskelijoille

Ammattiopisto Luovin Oulun yksikön opiskelija-asuntola Oppimestarin opiskelija-asuntoja vuokrataan jatkossa opiskelijoille. Asuntoja vuokrataan siltä osin kuin Luovin valtionosuusrahoitteisesta opiskelijamajoituksesta on jäänyt vapaita huoneita. Sekä Luovin omilla että ulkopuolisilla opiskelijoilla on mahdollisuus vuokrata asunto. Saatavilla on joko oma erillinen olohuone+keittokomero+kph/wc tai huone 3 huoneen solusta, jossa on yhteinen keittokomero sekä 2xkph/wc. Asuntojen vuokravälittäjänä toimii OP-Kiinteistökeskus. Ks. ilmoitus OP-Kiinteistökeskuksen sivuilta.

Tällä hetkellä vapaita ulosvuokrattavia asuntoja on 8 opiskelijalle. Vuokralaisilta edellytetään voimassaolevaa opiskelijatodistusta. Lisäksi edellytetään sitoutumista järjestyssääntöihin. Luovin omien opiskelijoiden osalta vuokraus edellyttää myös oppilaitoksen hyväksynnän.

Lisätietoja antaa:

kiinteistöpäällikkö Petri Petäjäjärvi, petri.petajajarvi(a)luovi.fi, puh. 040 319 3882
opiskeluhyvinvointipäällikkö Airi Kananen, airi.kananen(a)luovi.fi, puh. 040 319 3897

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.