Luovi esillä EFQM Global Excellence Indexissä

Luovista on laadittu esittely kansainväliseen EFQM Global Excellence Indexiin, joka on tietokanta, johon kootaan maailmanlaajuisesti kaikki Recognised for Excellence –tunnustuksia saaneet organisaatiot eri maista. Indexin tavoitteena on jakaa hyviä käytäntöjä ja esimerkkejä sekä lisätä maailmanlaajuisesti tietoisuutta ja myös tunnusta organisaatioille, joilla on EFQM:n myöntämä tunnustus erinomaisesta laadunhallinnasta ja laadusta.

Indexiin tietonsa vieneet organisaatiot saavat käyttöönsä platina-, kulta-, hopea- tai pronssi-tunnustuksen  riippuen siitä, minkä tason ovat arvioinnissa saaneet. Luovi sai vuonna 2014 Recognised for Excellence  arvioinnista EFMQ Recognised for Excellence 4 star –tunnustuksen ja maailmanlaajuisesti tästä on myönnetty  pronssinen tunnus. Tunnus on voimassa niin kauan kuin aiemmin myönnetty EFMQ Recognised for Excellence 4 star –tunnus on voimassa.

Käy katsomassa Luovin esittely

Kaikkien indexissä olevien organisaatioiden esittelyt

 

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.