Luovi jatkoon laatupalkintokilpailussa

Ammattiopisto Luovi on valittu kolmanteen vaiheeseen vuoden 2017 ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailussa. Erityisteema tämän vuoden kilpailussa on tiedolla johtaminen. Ulkopuolisista arvioitsijoista koostuva ryhmä tekee arviointikäynnin Luoviin maanantaina 2.10.2017. Arviointiryhmä haastattelee arviointikäynnin aikana Luovin johtoa, opettajia, opiskelijoita, tiedolla johtamisen erityisteeman ja työelämän asiantuntijoita sekä muita Luovin keskeisiä sidosryhmiä. Lisäksi arviointiryhmä tutustuu Luovin asiakirjoihin, tietojärjestelmiin sekä tiloihin ja laitteisiin.

Ammatillisen koulutuksen laatupalkinnon myöntää Opetus- ja kulttuuriministeriö ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailun palkintotoimikunnan esityksen perusteella. Voittaja ja mahdolliset kunniamaininnan saajat julkistetaan ja palkitaan ammatillisen koulutuksen seminaarissa Turussa 31.10.2017. Laatupalkinto myönnetään tunnustuksena koko toiminnan, sen jatkuvan kehittämisen ja tulosten laadusta sekä esimerkillisestä työstä ammatillisen koulutuksen kehittämisessä.

Lisätietoja antaa laatupäällikkö Marjut Huttunen, puh. 040 319 3115, marjut.huttunen(a)luovi.fi

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.