Avoimet ovet Limingan toimipisteessä 1.11.2017

Ammattiopisto Luovin Limingan toimipisteessä (Kramsunkuja 4, 91900 Liminka) järjestetään Avoimien ovien päivä keskiviikkona 1.11.2017 klo 9.00-14.00. Avoimien ovien päivä on suunnattu opiskelijaksi hakeutumista suunnitteleville nuorille ja heidän verkostoilleen.

Päivän aikana on mahdollisuus tutustua oppilaitoksemme tarjoamiin käytännönläheisiin ja opiskelijalähtöisiin ratkaisuihin. Suosittelemme tutustumista oppilaitoksemme moniin mahdollisuuksiin jo ennakkoon osoitteessa luovi.fi.

Päivän ohjelma

9.00 Ovet aukeavat

  • Koulutusaloihin tutustuminen
  • Opastetut kierrokset

10.30-12.15 Lounas

  • Koulutusaloihin tutustuminen
  • Opastetut kierrokset

14.00 Avoimet ovet päättyvät

Ruokailu:
Avoimien ovien päivässä vierailevat voivat ruokailla Ammattiopisto Luovin Ravintola Kaarnassa. Lounaan hinta on 4,50 €/henkilö.
Ilmoittautuminen 16.10. mennessä: luovi-muhos-opintotoimisto@luovi.fi tai Katri Rahko puh. 040 319 3544 / Viivi Ek puh. 040 319 3340. Pyydämme ilmoittamaan osallistujien lukumäärän, ruokailetteko, mahdolliset erityisruokavaliot sekä laskutusosoitteen, mikäli ruokailut laskutetaan.

Tervetuloa!

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.