Aamiaistilaisuus opoille 9.2. – Aiheena ammatillisen koulutuksen uudistus

Ammatillinen koulutus uudistuu vuonna 2018. Opiskeluun tulee lisää joustavuutta ja yksilöllisyyttä, tutkinnoissa lisääntyy valinnaisuus ja oppimisympäristöt monipuolistuvat. Tule kuulemaan, mikä kaikki muuttuu ja mitä nuoret itse uudistuksesta ajattelevat.

Taloudellinen tiedotustoimisto TAT, Ammattiosaamisen kehittämisyhdistys AMKE, Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI ja Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU ry järjestävät ohjaustyössä toimiville uudistuksesta kertovan webinaarin samanaikaisesti 22 paikkakunnalla. Alueelliset tilaisuudet liittyvät verkon välityksellä pääkaupunkiseudun tilaisuuteen. Lopuksi päivän teemoista keskustelua jatketaan aluetilaisuuksissa.

Pohjois-Suomen alueellinen tilaisuus järjestetään 9.2.2018 klo 8.30-11.00 Ammattiopisto Luovin tiloissa (Nahkatehtaankatu 3, Auditorio). Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan 2.2. mennessä (ilmoittautumislinkki löytyy ohjelmasta). Pohjois-Suomen alueelliseen tilaisuuteen mahtuu mukaan mahtuu 90 osallistujaa.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.