Ammattiopisto Luovi koordinoi reformilähettilästoimintaa

Reformilähettilästoiminnalla tuetaan ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanoa ja reformin tavoitteiden toteutumista ammatillisen koulutuksen järjestäjien arjen työssä. Reformilähettiläiksi on valittu 20 ammatillisen koulutuksen asiantuntijaa, jotka muodostavat reformilähettiläsverkoston. Reformilähettiläät toimivat koulutuksen järjestäjien käytännön työn tukijana ja henkilöstön vertaistukena reformin toimeenpanossa. Reformilähettiläät innostavat ja tsemppaavat tarttumaan uuteen ja kannustavat reformin mukaisten toimintatapojen ja toimintakulttuurin muokkaamisessa.

Ammatillisen koulutuksen toimijat voivat maksutta kutsua reformilähettilään neuvomaan reformin toimeenpanoon liittyvissä asioissa, alustamaan erilaisissa tilaisuuksissa tai tiedottamaan reformin mukanaan tuomista uusista mahdollisuuksista.

Reformilähettilästoiminta on osa opetus- ja kulttuuriministeriön ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanoa. Reformilähettilästoimintaa koordinoi Ammattiopisto Luovi, joka vastaa reformilähettilästoiminnasta, toiminnan kehittämisestä ja toimeenpanosta yhteistyössä Opetushallituksen kanssa. OKM on suunnannut valtion talousarvioon sisältyvistä määrärahoista 110 000 euroa jaettavaksi valtionavustuksena reformilähettilästoimintaan. Opetushallitus toimii valtionavustustoiminnan koordinoijana, ja valtionavustus reformilähettilästoimintaan on myönnetty Ammattiopisto Luoville.

Lisätietoa reformilähettilästoiminnasta ja -verkostosta 

Hankkeen projektipäällikkönä toimii koulutuskoordinaattori Sanna Wenström, sanna.wenstrom(a)luovi.fi, p. 040 3193 326

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.