Ammattiopisto Luovi suunnittelee muutoksia toimintaansa ja aloittaa yt-neuvottelut

Ammattiopisto Luovi suunnittelee toimintaansa muutoksia, joiden perusteena ovat taloudelliset, tuotannolliset ja toiminnan uudelleenjärjestelyistä johtuvat syyt. Taustalla ovat ammatillisen koulutuksen uusi lainsäädäntö, reformi ja sen aiheuttamat koulutuksen uudelleen järjestelyt sekä muista toiminnan muutoksista johtuvat syyt.

Neuvotteluiden piirissä on työntekijöiden mahdollisen osa-aikaistamisen, työsuhteen päättämisen tai muihin työntekijöiden asemaan vaikuttavien toimenpiteiden osalta 106 työntekijää seuraavilla paikkakunnilla: Oulu, Liminka, Muhos ja Liperi. Työnantajan suunnitelman mukaan henkilöstön osa-aikaistamis- tai irtisanomistarve on enintään 16 henkilöä.

Lisätietoja asiasta antaa johtaja Hannu Koivula, puh. 040 319 3226.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.