Haku opiskelijaksi Luoviin keväällä 2018

Ammattiopisto Luovissa on käynnissä ympäri vuoden Jatkuva haku. Tässä haussa voivat hakea kaikki ja hakea voi milloin vain. Haussa ovat ammattitutkinnot, erikoisammattitutkinnot, ammatilliset perustutkinnot sekä valmentavat VALMA ja TELMA. Hakulomake ja haussa olevat koulutukset ovat  koulutuskalenterissa.

Kevään opintopolun yhteinen haku on tarkoitettu ensisijaisesti peruskoulun päättäville ja vailla ammatillista koulutusta oleville hakijoille. Haussa ovat ammatilliset perustutkinnot sekä valmentavat VALMA ja TELMA.  Haku on avoinna opintopolussa 14.3.-4.4.2018.

Luovin hakutoimisto palvelee kaikissa hakemiseen ja opiskeluun liittyvissä asioissa. Hakutoimiston yhteystiedot:  hakutoimisto(a)luovi.fi tai 040 319 3352.

Lisätietoja hakemisesta ja eri tutkinnoista: Luovi YouTubessa.

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.