Tampereen logistiikan perustutkinnon hyvä käytäntö Luovista Karvin julkaisussa

Koulutuksen kansallinen arviointikeskus, Karvi julkaisi 23.1. Ammatillisen koulutuksen osaamisperusteisuus, asiakaslähtöisyys ja toiminnan tehokkuus arvioinnin tulokset. Luovi osallistui arviointiin ja toimitti ehdotuksen hyvästä käytännöstä arviointia koskevaan raporttiin. Julkaisussa on mukana kuvaus Luovista,  Logistiikan perustutkinnon toteuttaminen työelämän oppimisympäristöissä (sivu 100-101). Pääset lukemaan sen tästä. Raportin tiivistelmän löydät täältä.

Arviointiaineisto perustui koulutuksen järjestäjien, opettajien, opiskelijoiden ja työelämän edustajien ryhmien tekemiin itsearviointeihin, eri puolilla Suomea järjestettyihin työpajoihin, sidosryhmien ja viranomaisten haastatteluihin, politiikkatoimien vaikutusten arviointiin liittyvään paneeliin sekä valtakunnalliseen seminaariin. Arviointi perustui strategisen hallitusohjelman OSAAMINEN JA KOULUTUS -kärkihankkeen 2 ”Toisen asteen ammatillisen koulutuksen reformi” yhteen osaan eli osaamisperusteisuuteen ja sitä edistäviin ajattelu- ja toimintatapoihin sekä muutoksen vaikutuksiin.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.