Kevään haku käynnistyi

Kevään valtakunnallinen ammatillisten erityisoppilaitosten yhteinen ”Haku vaativana erityisenä tukena järjestettävään ammatilliseen koulutukseen” on käynnissä. Luovin ammatillisiin perustutkintoihin sekä valmentaviin koulutuksiin (VALMA ja TELMA) on haussa mukana noin 600 aloituspaikkaa. Haku on avoinna opintopolussa ajalla 14.3.2018 klo 8.00-4.4.2018 klo 15.00. Haku on tarkoitettu ensisijaisesti vaativaa erityistä tukea opinnoissaan tarvitseville peruskoulun, kymppiluokan tai ammatilliseen koulutukseen valmistavan koulutuksen päättäneille hakijoille.

Kevään haussa eivät ole mukana ammattitutkinnot tai erikoisammattitutkinnot, joihin haetaan luovin koulutuskalenterin kautta erikseen määriteltyinä hakuaikoina. Lisäksi koulutuskalenterissa on  jatkuva haku eri koulutuksiin hakijoille, joilla on jo esimerkiksi aikaisempi tutkinto tai työelämässä hankittua osaamista.

Lisätietoja tarvittaessa hakutoimisto(a)luovi.fi tai puh. 040 319 3352.

 

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.