Kunniatyönraivaajaksi PKO, myös tehokkaimmat Työn raivaajat valittu

Luovi aloitti elokuussa 2017 kymppivuotisjuhlansa kunniaksi Työn raivaajat! -kampanjan, jonka tavoitteena on edistää osatyökykyisten työllistämistä. Mukaan on haastettu olemassa olevia ja uusia työelämän kumppaneita, yhteisöjä ja yksityisiä ihmisiä. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Työelämäedustajien joukosta Luovi on valinnut kaksi yritystä, joiden on erityisesti katsottu edistäneen osatyökykyisten työllistymistä ja osoittaneen yhteiskuntavastuullisuutta. Kunniatyönraivaajaksi on nyt valittu Pohjois-Karjalan Osuuskauppa / Mika-Jussi Mononen, joka palkitaan Liperin yksikön joulujuhlassa 20.12.2018. Aikaisemmin tunnustuksen on saanut Myö Hostel / Jenny Närhinen.

Kampanjan aikana on lukukausittain valittu myös tehokkaimmat luovilaiset Työn raivaajat, joiden on katsottu edistäneen työelämäyhteyksiä, työelämän kanssa tehtävää yhteistyötä ja kehittäneen uusia tapoja työpaikalla tapahtuvan oppimisen toteuttamiseen. Syksyn 2018 tehokkaimmiksi Työn raivaajiksi on valittu ohjaaja Vappu Jokiranta, Vaasan toimipiste; ammatillinen erityisopettaja Kari Leppänen, Tampereen yksikkö; ammatillinen erityisopettaja Auli Rauvola, Rovaniemen toimipiste sekä ohjaajat Tiina Mononen ja Asta Lavikainen, Liperin yksikkö.

Lisää kampanjasta: luovi.fi/tyonraivaajat

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.