Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi Marjut Huttuselle

Ammattiopisto Luovin laatupäällikkönä toimineelle Marjut Huttuselle myönnetään itsenäisyyspäivänä valtiollinen kunniamerkki, Suomen Valkoisen Ruusun ansioristi. Tasavallan presidentti Sauli Niinistö myöntää vuosittain kunniamerkkejä isänmaan palveluksessa ansioituneille Suomen kansalaisille tunnustukseksi huomattavista siviili- ja sotilasansioista.

Huttunen on työllään ja toiminnallaan vaikuttanut merkittävästi suomalaisen ammatillisen koulutuksen ja erityisesti ammatillisten erityisoppilaitosten laadun ja laadunhallinnan kehittämiseen. Näyttöinä työstä ovat olleet mm. Opetus- ja kulttuuriministeriön Ammattiopisto Luoville myöntämät ammatillisen koulutuksen laatupalkintokilpailun kunniamaininta vuonna 2012 ja laatupalkinto vuonna 2017. Huttunen on toiminut aktiivisesti vuodesta 2009 lähtien ammatillisten erityisoppilaitosten yhteistyöverkoston (AMEO) laatutyöryhmässä ja ollut merkittävässä roolissa mittareiden ja vertailutietojen määrittämisessä. Lisäksi hän on osallistunut aktiivisesti Opetushallituksen johtaman ammatillisen koulutuksen laatuverkoston toimintaan ja ollut mukana useissa laadunhallinnan kehittämishankkeissa ja työryhmissä.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.