Kevään opintopolun haku lähestyy

Kevään 2019 valtakunnallinen ammatillisten erityisoppilaitosten yhteinen ”Haku vaativana erityisenä tukena järjestettävään ammatilliseen koulutukseen” käynnistyy viikolla 11 ja on avoinna opintopolussa ajalla 13.3.2019 klo 8.00 – 3.4.2019 klo 15.00. Haku on tarkoitettu ensisijaisesti vaativaa erityistä tukea opinnoissaan tarvitseville peruskoulun, kymppiluokan tai ammatilliseen koulutukseen valmistavan koulutuksen päättäneille hakijoille.

Kevään haussa eivät ole mukana ammattitutkinnot tai erikoisammattitutkinnot, joihin haetaan Luovin koulutuskalenterin kautta erikseen määriteltyinä hakuaikoina. Lisäksi koulutuskalenterissa on  jatkuva haku eri koulutuksiin hakijoille, joilla on jo esimerkiksi aikaisempi tutkinto tai työelämässä hankittua osaamista.

Luovin hakutoimisto tarjoaa hakijoille, hakemista suunnitteleville ja ohjaaville tahoille tietoa Luovin koulutusvaihtoehdoista, neuvoja hakemiseen sekä ohjausta sopivan koulutuksen valintaan ja opintojen suunnitteluun.

Hakutoimiston yhteystiedot:
Hakutoimisto
puh. 040 319 3352
hakutoimisto(a)luovi.fi

opinto-ohjaaja Jaana Heikkinen
puh. 040 319 3625
jaana.s.heikkinen(a)luovi.fi

chat-palvelu:luovi.fi
käyntiosoite: Veteraanikatu 2,
H15-rakennus, 90130 Oulu

 

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.