Pitkäaikaiset yhteistyökumppanit ja suunnitelmallisuus Luovin kansainvälisen toiminnan vahvuuksia

Luovi koordinoi Erasmus+ ohjelman strategista Premier -kumppanuushanketta, jossa keskitytään kansainvälisen toiminnan laadun parantamiseen vertaisarvioinnin avulla. Luovissa eurooppalaisten arvioijien kohteena oli kotikansainvälisyys, joka on yksi Luovin kansainvälisen toiminnan painopisteitä. Luovissa vertaisarviointien haastatteluihin osallistui sekä opiskelijoita että eri henkilöstöryhmien edustajia ympäri Suomen.

Toiminnan vahvuutena vertaisarvioijat näkivät henkilöstön ja johdon sitoutumisen ja motivaation. Toiminta on monipuolista ja laajaa ja perustuu vuosisuunnitelmaan. Luovi vastaanottaa niin opiskelijoita kuin henkilöstöä ulkomailta. Vahvuutena nostettiin esiin erityisesti Luovin pitkäaikaiset kumppanuudet. Arvioijat totesivat, että Luovissa kansainvälisyys on arkipäivää.

Kehittämistäkin toki löytyy. Laajojen raporttien sijaan toiminnan tulokset voitaisiin koota pähkinänkuoreen ja uusien toimijoiden innostamista mukaan ja erityisesti kotikansainvälisyyden suunnitteluun olisi hyvä pohtia.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.