Myymäläpäällikkö Mika Timonen Oulusta vuoden työpaikkaohjaajaksi

Kaupan alan vuoden 2018 työpaikkaohjaajana on palkittu myymäläpäällikkö Mika Timonen Oulun Myllyojan Salesta. Mika Timonen on yhteistyössä Ammattiopisto Luovin ammatillisen erityisopettaja Marjut Välikankaan kanssa ohjannut erityistä tukea tarvitsevia opiskelijoita ammatillisiin tutkintoihin sisältyvässä työpaikalla tapahtuvassa oppimisessa.

-Ammattiopisto Luovin toiminnalle ehdottoman tärkeää ovat hyvät yhteistyökumppanit. Osuuskauppa Arina on yksi pitkäaikaisista kumppaneistamme, kiitti koulutuspäällikkö Katja Koskinen Luovista.

Mika Timosen vahvuuksina työpaikkaohjaamisessa mainittiin mm. opiskelijoiden ottaminen mukaan työyhteisöön täysivaltaisina jäseninä, työyhteisön sitouttaminen mukaan ohjaamiseen ja näyttöjen toteuttamiseen sekä taito ohjata ja opettaa työelämäkäytäntöjä myös erilaisille oppijoille. 

-Mikan osaamisen voi kiteyttää kolmeen sanaan: tietoa, taitoa ja tunnetta, tiivisti verkostopäällikkö Tarja Mykrä Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskuksesta.

Kilpailun järjesti Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskuksen yhteydessä toimiva Työpaikkaohjaamisen klusteri, jossa ovat edustettuina oppilaitokset, työelämä ja järjestöt. Kilpailu järjestettiin neljättä kertaa ja siihen tuli useita ehdokkaita ammatillisista oppilaitoksista ympäri Suomea.

Mika Timonen palkittiin Helsingin Kauppiaitten Yhdistys r.y.:n tunnustuspalkinnolla, joka luovutettiin palkitsemistilaisuudessa Ammattiopisto Luovin Oulun yksikössä tänään. Kaupan Koulutuksen Kehittämiskeskus myönsi Mika Timoselle Kaupan alan vuoden työpaikkaohjaaja 2018 -kunniakirjan. 

Luovilaiset ammatillinen erityisopettaja Marjut Välimäki (vas) ja ohjaaja Teija Alakopsa kiittivät kaupan alan vuoden työpaikkaohjaajaksi palkittua Mika Timosta loistavasta yhteistyöstä. 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.