Ajankohtaista Oulun seudun yhteistyökumppaneille

05

Terveiset Ammattiopisto Luovista!

Järjestämme vuosittain yhteistyökumppaneillemme tapahtumia, joista olemme koonneet tietoa tähän kirjeeseen. Haluamme kiittää teitä hyvästä yhteistyöstä!

Olemme suunnitelleet lukuvuodelle 2019-2020 Oulun ja Muhoksen yksiköihin seuraavia tapahtumia:

Yläkoulun erityisopettajien ja erityisluokanopettajien tapaaminen Luovin Oulun yksikössä 27.9.2019

Aika: perjantai 27.9.2019 klo 8.30 – 12.00
Paikka: Ammattiopisto Luovi, Veteraanikatu 2, Komentajan talo H14, 90130 Oulu
Tilaisuudessa kerromme Luovista ammatillisena erityisoppilaitoksena, Luoviin hakeutumisesta, koulutuskokeiluista, tutustumisista ja vierailuista. Saat lisätietoa opiskelun eri muodoista ja siitä minkälaisia tukitoimia voimme opiskelijoillemme tarjota. Tilaisuudessa on kahvi- ja lounastarjoilu.

Ilmoittautuminen ma 9.9.2019 mennessä. Tilaisuuteen mahtuu 30 ensimmäistä. Ilmoittaudu tästä.

Avoimet ovet 6.11.2019 ja 12.-13.11.2019

Eri yksiköihin ja toimipisteisiin on mahdollisuus tulla käymään myös Avoimien ovien päivinä. Avoimet ovet järjestetään Oulussa ke 6.11.2019 ja Muhoksella 12.-13.11.2019.

Lisätietoja Avoimien ovien päivistä www-sivuillamme lähempänä ajankohtaa.

Yhteistyökoulujen ja yläkoulujen huoltajille ja toimijoille suunnattu ilta Oulun yksikössä 13.11.2019 (toteutetaan yhteistyössä Muhoksen yksikön kanssa)

Tervetuloa tutustumaan Ammattiopisto Luoviin keskiviikkona 13.11.2019 klo 17.30 alkaen!

Illan aikana kerromme Luovista oppilaitoksena, meille hakeutumisesta, tutkinnoista, sekä meillä opiskelemisesta. Saat lisätietoa opiskelun eri muodoista ja siitä minkälaisia tukitoimia voimme opiskelijoille tarjota. Pääset tutustumaan oppimisympäristöihimme, joita opiskelijamme esittelevät.
Arvomme kaikkien iltaan osallistuvien kesken pääpalkintona oppilastyönä tehdyn kotagrillin.

Ilmoittautuminen perjantaihin 4.11.2019 mennessä. Ilmoittaudu tästä.

Ajankohtaista Amiksessa 29.11.2019

Aika: perjantai 29.11.2019 klo 8.00 – 14.00
Paikka: OSAO, Kaukovainion yksikkö, Kotkantie 2 A, Oulu
Tilaisuuden teemana hakeutuminen ja koulutusten esittelyä. Ohjelma ja ilmoittautuminen julkaistaan lähempänä ajankohtaa.
Varaa aika kalenteriin!

Tilaisuuden järjestävät: Oulun seudun ammattiopisto, Ammattiopisto Luovi, Oulun Palvelualan Opisto, Suomen Diakoniaopisto ja PSK-Aikuisopisto.

Oppilaitosvierailut lukuvuonna 2019-2020 Oulun ja Muhoksen yksikössä

Oulun ja Muhoksen yksiköiden kiinteät vierailupäivät ovat keskiviikkoisin klo 9.00 – 14.00:
2.10.2019, 4.12.2019, 15.1.2020, 5.2.2020, 11.3.2020, 1.4.2020 ja 6.5.2020

Järjestämme tarvittaessa kuljetuksen, mikäli haluatte vierailla molemmissa yksiköissä saman päivän aikana. Voitte halutessanne tutustua myös asuntolaan. Mikäli kiinteät vierailupäivät eivät sovi, niin voitte sopia niistä yksilöllisen tarpeen mukaan.

Vierailujen yhteyshenkilöiden yhteystiedot ovat osoitteessa: https://luovi.fi/hakijalle/tutustumiskaynnit/

Koulutuskokeilut ja tutustumiset Oulun ja Muhoksen yksiköissä lukuvuonna 2019-2020

Koulutuskokeilut suunnitellaan yksilöllisesti ja ne kestävät yleensä 5 vuorokautta. Koulutuskokeilut ovat maksuttomia. Koulutuskokeiluun voivat hakea ne jatko-opintoja pohtivat, jotka tarvitsevat opinnoissaan erityistä tukea ja ohjausta. Kokeilun aikana on mahdollisuus tutustua alan opiskeluun ja omaan soveltuvuuteen alalle.

Sähköiset ilmoittautumislomakkeet Luovin www-sivuilla https://luovi.fi/hakijalle/koulutuskokeilu/ ja https://luovi.fi/hakijalle/tutustumiskaynnit/

  • Tietoa koulutuskokeilujaksojen ja tutustumisjaksojen ajankohdista liitetään www-sivuille alkusyksyn aikana
  • Kysymyksiä koulutuskokeiluihin ja tutustumisiin liittyen esittää

Opojen ja opiskelijoidemme vierailut oppilaitoksessanne

  • Opinto-ohjaajamme ja opiskelijamme ovat käytettävissänne arkisin päiväsaikaan esim. opotunneilla tai vanhempainilloissanne.
  • Yhteyshenkilöt Oulun yksikössä opinto-ohjaaja Maarit Mäntynen, puh. 040 319 3717, maarit.mantynen@luovi.fi ja Muhoksella opinto-ohjaaja Annaliisa Järvikivi puh. 040 319 3892, annaliisa.jarvikivi@luovi.fi

Opettajille suunnatut TET-jaksot Luovissa

Mikäli haluat saada ajantasaista tietoa siitä, millaista ammatillinen erityisopetus on käytännössä tai esimerkiksi siitä millaisia valmiuksia ammatillisessa koulutuksessa odotetaan ja millaisilla taustoilla ammatilliseen erityisopetukseen voi hakeutua, voit tulla meille 1-3 päiväksi tutustumaan ammatilliseen erityisopetukseen. Halutessasi voit tutustua joko johonkin yksittäiseen koulutusalaan yhden päivän ajan tai jos sinulla on mahdollisuuksia olla kanssamme useampia päiviä, voimme räätälöidä sinulle jakson, jonka aikana voit tutustua useampaankin koulutusalaan, esim. Telmaan, Valmaan ja johonkin tutkintotavoitteiseen koulutukseen kiinnostuksesi mukaisesti.

Mikäli kiinnostuit ja TET-jakso on sinulle mahdollista oman työsi puitteissa, ole yhteyksissä opintoneuvoja Maritta Sauvolaan Oulun yksikössä puh. 040 319 3093, maritta.sauvola@luovi.fi tai Muhoksella Annaliisa Järvikiveen puh. 040 319 3892, annaliisa.jarvikivi@luovi.fi  ja lähdetään järjestelemään sinulle sopivan mittaista jaksoa.

Vanhempainillat ja oppilaanohjauksen tunnit

Tulemme pyydettäessä myös vanhempainiltoihinne kertomaan oppilaitoksemme tarjonnasta. Voimme tulla mukaan myös pienryhmien omiin vanhempainiltoihin. Halutessanne 7.-9. luokan oppilaanohjauksen tunneille voi osallistua meiltä eri tutkintojen opiskelijoita opettajan kanssa. Ammattiopisto Luovin opiskelijat ovat mielellään mukana kertomassa opiskelusta ammatillisessa oppilaitoksessa.

Virtuaalivartti ja esittelyvideot

VirtuaaliVartti on palvelu perusasteen opinto-ohjaajille ja oppilaille. Opinto-ohjaaja kertoo videoneuvottelussa oppilaille koulutustarjonnasta ja opiskelusta ammatillisessa oppilaitoksessa ja vastaa oppilaiden kysymyksiin. Kysy lisää Ammattiopisto Luovin opinto-ohjaajilta. Lisätietoja myös www-sivuilta: https://luovi.fi/hakijalle/tutustumiskaynnit/

Käytössänne ovat myös tutkintojen ja koulutusten esittelyvideot, jotka löytyvät Luovin Youtube-kanavalta.

Hakeutuminen Ammattiopisto Luoviin

Opiskelijaksi voit hakeutua jatkuvassa haussa Luovin koulutuskalenterin sähköisellä hakulomakkeella ympäri vuoden.

Hakuohjeet löytyvät osoitteesta https://luovi.fi/hakijalle/hakuohjeet/.

Ammattiopisto Luovin hakutoimisto sekä yksikköjemme opintoneuvojat ja opintosihteerit auttavat tarvittaessa kaikissa hakemiseen liittyvissä kysymyksissä. Ammattiopisto Luovin hakutoimisto puh. 040 319 3352 tai sähköpostitse hakutoimisto(a)luovi.fi.

Ystävällisin terveisin Ammattiopisto Luovin väki

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.