Joonas Jääskä valittiin L&T:n kuukauden kiinteistöhuollon työntekijäksi Suomessa

Joonas Jääskä palkittiin L&T:n kuukauden työntekijäksi.

Luovin Seinäjoen toimipisteen kiinteistönhoitajaopiskelija Joonas Jääskä valittiin lokakuussa 2019 Lassila & Tikanojan kuukauden kiinteistöhuollon työntekijäksi. Lassila & Tikanojan työntekijät esittävät kuukausittain työntekijää palkinnon saajaksi koko Suomen alueelta. Joonas oli hyvillään nimityksestä, mutta ei tehnyt siitä sen suurempaa numeroa: ”Ihan hyvältä tuntui.” –  ”Työpaikalla on hyvä henki ja töissä on ollut mukavaa”, Joonas kuvailee tunnelmia.

Joonaksen taival L&T:llä alkoi työelämässä oppimisella. Hän työllistyi pian osa-aikaiseksi työntekijäksi ja kesän kynnyksellä hänet palkattiin kokoaikaiseksi työntekijäksi. Joonaksen palkitseminen on merkki paitsi hyvin tehdystä työstä, myös onnistuneesta työelämäyhteistyöstä L&T:n ja Luovin välillä. Ammatillinen erityisopettaja Erkki Saari on hyvillään yhteistyöstä: ”Opiskelijoitamme on ollut L&T:lla useilla eri jaksoilla. Monet ovat myös työllistyneet suoraan yritykseen. Kirjoitimme juuri yhteistyösopimuksen ja yhteistyötä on tavoitteena laajentaa lähiaikoina.”

L&T toimii Luovin yhteistyökumppanina ympäri Suomen. Seinäjoen lisäksi muun muassa Oulussa L&T on mukana kouluttamassa uusia kiinteistöpalvelujen ammattilaisia. ”L&T:n työkohteissa opiskelijamme ovat saaneet riittävästi sekä vastuuta että ohjausta”, Saari kuvailee yhteistyön vahvuuksia.

Lue lisää Luovin työelämäyhteistyöstä!

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.