Kevään opintopolun haku lähestyy

Kevään 2020 valtakunnallinen ammatillisten erityisoppilaitosten yhteinen ”Haku vaativana erityisenä tukena järjestettävään ammatilliseen koulutukseen” käynnistyy viikolla 11. Hakulomake on opintopolussa ja hakuaika  11.3.2020 klo 8.00 – 1.4.2020 klo 15.00. Haku on suunnattu ensisijaisesti vaativaa erityistä tukea opinnoissaan tarvitseville peruskoulun, kymppiluokan tai ammatilliseen koulutukseen valmistavan koulutuksen päättäneille hakijoille.

Kevään opintopolun haussa eivät ole mukana ammattitutkinnot tai erikoisammattitutkinnot, joihin haetaan Luovin koulutuskalenterin kautta erikseen määriteltyinä hakuaikoina. Koulutuskalenterin jatkuva haku on ensisijainen hakuväylä myös silloin, jos hakija on jäänyt ilman opiskelupaikkaa, opinnot ovat jääneet kesken tai hakija haluaa vaihtaa toisesta oppilaitoksesta opiskelemaan Luoviin

Lisätietoja koulutustarjonnasta eri paikkakunnilla ja ohjeita hakemusten liitteisiin liittyen löytyy hakijan oppaasta. Hakuohjevideo: Näin haet Ammattiopisto Luoviin. 

Luovin hakutoimisto tarjoaa hakijoille, hakemista suunnitteleville ja ohjaaville tahoille tietoa Luovin koulutusvaihtoehdoista, neuvoja hakemiseen sekä ohjausta sopivan koulutuksen valintaan ja opintojen suunnitteluun.

Hakutoimiston yhteystiedot:
Hakutoimisto
puh. 040 319 3352
hakutoimisto(a)luovi.fi

opinto-ohjaaja Jaana Heikkinen
puh. 040 319 3625
jaana.s.heikkinen(a)luovi.fi

chat-palvelu:luovi.fi
käyntiosoite: Veteraanikatu 2,
H15-rakennus, 90130 Oulu

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.