Kuulumisia Luovista: Opiskelu tapahtuu etänä, kevään haku käynnissä

 

Neljä reipasta opiskelijaa eri aloilta katsoo kameraan edustavan näköisinä.

 

Koronaviruksen aiheuttamasta poikkeustilanteesta huolimatta Luovissa on täysi tohina päällä. Opiskelu tapahtuu Luovissa pääosin etänä ainakin 13.5. saakka. Kevään haku ensi syksynä alkaviin valmentaviin ja tutkintokoulutuksiin on parhaillaan käynnissä osoitteessa www.opintopolku.fi. Luovin hakutoimiston henkilökunta auttaa hakijoita puhelimitse, snapchatissä, sähköpostin sekä luovi.fi-sivujen chatin välityksellä.

Kevään haku syksyllä 2020 Luovissa alkaviin koulutuksiin on parhaillaan käynnissä. Koulutukseen haetaan www.opintopolku.fi -palvelussa 1.4.2020 mennessä. Haku on suunnattu ensisijaisesti opinnoissaan vaativaa erityistä tukea tarvitseville opiskelijoille, jotka ovat juuri päättäneet peruskoulun, kymppiluokan tai ammatilliseen koulutukseen valmentavan koulutuksen. Kevään haussa voi hakea opiskelemaan ammatillista perustutkintoa, ammatilliseen koulutukseen valmentavaa VALMA-koulutusta tai työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa TELMA-koulutusta. Lisätietoja kevään hausta löytyy tältä sivulta.

Hakutoimisto palvelee hakuasioissa.

Hakutoimisto palvelee etäyhteyksin ja auttaa hakemisessa:

  • luovi.fi-sivuston chatin kautta
  • puhelimitse hakutoimisto puh.  040 319 3352, opinto-ohjaaja puh. 040 319 3625
  • sähköpostitse osoitteessa hakutoimisto(a)luovi.fi
  • Snapchatissa (ao-luovi)

Hakuasioissa voi ottaa yhteyttä myös Luovin eri paikkakuntien toimijoihin. Yhteystiedot löytyvät sivulta luovi.fi/hakijalle/paikkakunnat. Voit hakea henkilöstön yhteystietoja myös luovi.fi -sivuston henkilöhaulla.

Luovissakin siirryttiin etäopetukseen

Luovi on siirtynyt  etäopetukseen kaikilla 22 paikkakunnalla. Etäopetusjakso kestää ainakin 13.5. saakka.

Etäopetukseen siirtymisellä haluamme turvata opiskelijoiden ja henkilöstön terveyttä ja turvallisuutta.

Tiedotamme käytännön asioista opiskelijoita ja huoltajia Wilman kautta. Luovin opot, opintoneuvojat, opintosihteerit ja muu opiskeluhyvinvoinnin henkilöstö palvelevat sähköpostitse ja puhelimitse arkipäivisin klo 8-16. Löydät heidän yhteystietonsa täältä: luovi.fi/luovi/yhteystiedot.

Wilmasta löytyvät myös yksikkö- ja toimipistekohtaiset tiedot opiskeluterveydenhuollon sekä opiskeluhuollon psykologi- ja kuraattoripalveluista etäopetuksen aikana.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.