Luovi rajoittaa kansainvälistä liikkuvuutta koronaviruksen vuoksi

Ammattiopisto Luovi on ohjeistanut opiskelijat ja henkilöstön koronavirukseen liittyen. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinninlaitoksen (THL), ulkoministeriön sekä opetus- ja kulttuuriministeriön antamia ohjeistuksia ja päivitämme omaa ohjeistustamme tilanteen vaatimalla tavalla.

Luovissa perutaan/siirretään kaikki kansainväliset liikkuvuudet eli sekä henkilöstön että opiskelijoiden työ- ja opintomatkat 31.5.2020 saakka. Käynnissä olevat liikkuvuudet voidaan suorittaa loppuun, ellei tilanne muutu kohdemaassa. Emme myöskään ota vastaan ulkomaisia vierailijoita. Kansainvälistä liikkuvuutta koskevat rajoitukset kestävät 31.5.2020 saakka.

Opiskelijoita ja henkilöstöä on ohjeistettu hyvään käsi- ja yskimishygieniaan. Halaamista ja kättelyä pyritään välttämään. Kotiin on kehoitettu jäämään matalalla kynnyksellä, jos on palannut koronaviruksen epidemia-alueelta tai tuntee flunssan oireita.

Mahdollisten oireiden ilmetessä opiskelijoita ja henkilöstöä ohjeistetaan ottamaan yhteyttä lähimpään terveyskeskukseen tai päivystykseen.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.