Palvelemme sinua sähköisesti, vierailut ja tutustumiset keskeytetty

Koronavirukseen liittyvistä rajoituksista johtuen emme ota kevään aikana vastaan vierailijaryhmiä Luovin yksiköihin ja toimipisteisiin. Myöskään koulutuskokeiluja ja tutustumisia ei tälle keväälle ikävä kyllä voida toteuttaa. Sen sijaan palvelemme hakemiseen ja opiskeluun liittyvissä asioissa sinua sähköisesti osoitteessa hakutoimisto@luovi.fi sekä tällä sivustolla olevan chatin kautta.

Luovissa on käytössä verkko-oppimisympäristöjä, joiden kautta voimme tilanteen vaatiessa järjestää opiskelijoillemme soveltuvin osin myös etäopetusta.

Kansainvälisen liikkuvuuden keskeyttämisen lisäksi Luovissa pyritään tämän kevään ajan välttämään henkilöstön ja opiskelijoiden työ- ja opintomatkoja myös kotimaassa. Järjestämme kokouksia ja osallistumme koulutuksiin sähköisten työkalujen ja kanavien kautta.

 

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.