Kevään opintopolun haku päättyi

Kevään 2020 valtakunnallinen ammatillisten erityisoppilaitosten yhteinen Haku vaativana erityisenä tukena järjestettävään ammatilliseen koulutukseen päättyi 1.4. Luovin Ammatillisiin perustutkintoihin sekä VALMA- ja TELMA-koulutuksiin haki Kevään haussa kaikkiaan yli tuhat hakijaa.

Opiskelijavalinnat tehdään toukokuussa. Kutsumme osan hakijoista haastatteluun, joka toteutetaan tänä keväänä poikkeuksellisesti etänä Teams-työkalun avulla. Haastatteluaika sovitaan haastateltavan ja tarvittaessa hänen huoltajansa kanssa yksilöllisesti. Koulutuskokeilussa olleita ei kutsuta haastatteluun, vaan valinnassa hyödynnetään koulutuskokeilun aikana laadittua palautetta.

Opiskelijavalinnan tulokset julkaistaan hakijoille aikaisintaan 11.6. ja opiskelupaikat otetaan vastaan 25.6. mennessä.

Hakemusten liitteet tulee toimittaa Luoviin 9.4. mennessä:

Lisätietoja saat yksiköiden/toimipisteiden paikkakuntakohtaisilta sivuilta tai Luovin hakutoimistolta, hakutoimisto(a)luovi.fi, puh. 040 319 3352.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.