Opiskelijoiden huoltajat ovat tyytyväisiä Luoviin

Ammattiopisto Luovin opiskelijoiden huoltajat kokevat, että Luovissa opiskelijoita kohdellaan tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti. Nuoret ovat saaneet ohjausta ja tukea tarpeensa mukaan. Tukea ja ohjausta annetaan niin koulussa, asuntolassa kuin työpaikoillakin. Myös huoltajien antaman palautteen huomioimiseen ollaan tyytyväisiä.

Luovi on hyvä paikka opiskella ja henkilökunta on motivoitunutta ja hyväntuulista. Huoltajien kokonaistyytyväisyys on edellisten vuosien tapaan korkealla tasolla 3,7 (asteikko 1-4).

Huoltajien toiveena on, että jos kiusaamista havaitaan, siihen puuttaisiin vieläkin herkemmin. Opiskelijoiden jatkosuunnitelmien tekeminen toteutuu hyvin, mutta suunnitelmien tekemisessä toivotaan entistä enemmän kuunneltavan opiskelijan toiveita.

Palautekysely huoltajille toteutettiin Luovissa helmi-maaliskuussa 2020. Kyselyyn vastasi 285 Luovin opiskelijoiden huoltajaa.

Kysely on toteutettu vuodesta 2015 lähtien vuosittain ja huoltajien antama palaute on ollut erinomaista. Tämän kevään kyselyssä tulokset ovat jopa parantuneet entisestään.

Tutustu tarkemmin: Huoltajapalautteen yhteenveto (pdf)

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.