Kannattajajäseneksi Luovin opiskelijoiden osuuskuntaan?

Korkea osuuskunta on Luovin opiskelijoiden perustama osuuskunta, jossa he voivat työllistää itsensä valmistumisen jälkeen tai tehdä opintojensa aikana aitoja työtehtäviä käyttäen osuuskuntaa oppimisympäristönään.

Kaikki Luovin ystävät ovat tervetulleita Korkea osk:n kannattajajäseniksi. Tukemalla osuuskunnan toimintaa annat opiskelijoillemme mahdollisuuden kokea miten työ tuo merkityksen ja yhteisöllisyyden tunteen elämään. Kannattajajäsenenä ja pääset seuraamaan opiskelijoiden polkuja kohti itsenäistä yrittäjämäistä työuraa.

Osuuskunnan saamat tulot käytetään opiskelijoiden oppimisen tukemiseen ja kehittämiseen. Tuotoilla opiskelijaryhmä voi esimerkiksi hankkia tarvitsemansa laitteen tai osuuskunnan työntekijä voi ostaa tarvitsemansa lisäkoulutuksen.

Kannattajajäsenenä sinulla on mahdollisuus etuihin osuuskunnan palveluista.

Kannattajajäsenyys maksaa 20 euroa ja voit ilmoittaa halukkuudestasi liittyä kannattajajäseneksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen korkea.osk@gmail.com

Tarvittaessa voit kysyä myös lisätietoja osuuskunnassa toimivalta ohjaajalta Esa Trögiltä puh.  040 3193 089.

Hei! Kuulisimme mielellämme palautteesi sivustostamme, jotta voimme palvella jatkossa entistä paremmin.

Miten arvioisit Luovi.fi -sivuston käyttökokemuksesi?

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.